Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Systemutvecklare till Softronic!

Publiceringsdatum
08 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du genom teknik vara med och bidra till en positiv kraft i samhället och vara en del i att göra världen lite mer hållbar? Då är Softronic en arbetsplats för dig! De arbetar ständigt med att förflytta deras kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. Sök tjänsten redan idag, vi tillämpar löpande urval!Om tjänsten

Softronics ambition är att vara ledande när det gäller att erbjuda innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Tillsammans med deras kunder verkar de för samhällets digitalisering och bidrar därigenom till en mer hållbar framtid. Det är vad de kallar GoodTech.

Teamet i Sundsvall har gedigen erfarenhet av att tillsammans skapa värde och förmåga i konsultverksamhet. De jobbar med långsiktiga kundrelationer, teamleveranser och åtaganden där deras kultur genomsyras av flexibilitet, tillit och gemenskap. Nu söker de ytterligare en systemutvecklare att stärka sitt team med.

Du erbjuds

  • En inkluderande arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor
  • Ett meningsfullt arbete där du är med och bidrar till en mer hållbar framtid
  • Ett av branschens bästa och mest flexibla erbjudanden


Kvalifikationer
  • Har arbetslivserfarenhet inom systemutveckling. Exempelvis inom: Java, .NET, DevOps, Cloud, Integration.
  • Har en eftergymnasial utbildning inom systemutveckling, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, då det krävs för kommunikation och dokumentation

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Serviceinriktad
  • Problemlösande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 jan. 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Örebro stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Göteborgs stad
HR & Personal
Företagslogga

Liknande Jobb

Kramfors
Data & IT
Företagslogga
Örnsköldsvik
Data & IT
Företagslogga
Sundsvall
Data & IT
Företagslogga