Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Junior maskinkonstruktör till Etteplan i Sundsvall!

Publiceringsdatum
27 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker dig som är maskiningenjör i början av karriären, redo att ta nästa steg tillsammans med Etteplan i en roll som konstruktör! Hos Etteplan får du som är lyhörd, framåt och kommunikativ stora möjligheter att utvecklas som ingenjör. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!Om tjänsten

På Etteplan i Sundsvall får du vara en del av ett familjärt team av konstruktörer och projektledare som är framåtsträvande, kreativa och inkluderande. De har förmånen att få arbeta med intressanta och viktiga projekt som bidrar till att skapa en bättre värld och utveckling av ett tryggt och säkert samhälle genom teknik och innovation. Många människor får nytta och glädje av de utvecklingsprojekt som Etteplan är delaktiga i - och det är någonting som medarbetarna är väldigt stolta över.

Etteplan strävar efter att konsultuppdragen matchas efter dig, dina önskemål och erfarenhetsnivå. Arbetet innebär både in-house projekt och projekt som utförs på plats hos kund. Uppdragen varierar men många av deras intressanta kunder i regionen verkar inom bland annat pappers- och massaindustri, stålindustri och medtech. Utöver detta arbetar de även med uppdrag inom försvarsindustrin med utveckling av framtidens militära fordonssystem. De samarbetar också med övriga Etteplankontor vilket ger möjlighet till att även arbeta med uppdrag inom områden som inte är representerade i vår region.

Du erbjuds

 • Vara del av ett familjärt och hjälpsamt team samt ett bolag med mycket kompetens och erfarenhet
 • Introduktion i rollen utifrån din erfarenhetsnivå samt möjlighet att ta ansvar och utvecklas oavsett om du vill bredda din kunskap, specialisera dig inom något område eller få en ledande roll med mera ansvar.
 • Tillhöra ett företag och team som är mån om sina medarbetare och att du trivs i ditt uppdrag

Du kommer att arbeta med mekanikkonstruktion och dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta nyutveckling av komponenter, omkonstruktion av befintliga komponenter samt framtagande av ritningsunderlag.Kvalifikationer
 • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskinteknik eller teknisk design
 • Har kunskap i något eller några olika CAD-verktyg (t ex Catia, SolidWorks etc.)
 • Har B-körkort
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs i kommunikation och dokumentation

Det är meriterande om du har

 • Praktisk erfarenhet av arbete inom industri/mekanikkonstruktion samt ett stort tekniskt intresse

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och för att lyckas i rollen har du följande:

 • Samarbetsinriktad
 • Serviceinriktad
 • Problemlösande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 dec. 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare