Jobba som handläggare via Academic Work

Jobba som handläggare via Academic Work

Ta chansen och jobba som handläggare åt en attraktiv kund i Sundsvall via oss på Academic Work. I denna roll kommer du jobba med handläggning av olika ärenden till både kunder och privatpersoner som inkommer samtidigt som du är del av ett team med härlig kultur och atmosfär. Missa inte denna chans och ansök redan idag!Arbetsuppgifter
  • Administrera och handlägga inkommande ärenden
  • Kontakta och följa upp kunder och beställare
  • Bokföring av in-och utbetalning enligt företagets praxis


Kvalifikationer

I denna roll så lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. För att lyckas i denna roll krävs det att man som person är strukturerad, innovativ och självgående.

Krav för tjänsten
  • Flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av försäkringar eller ekonomi
Övrig information
  • Start: Mars
  • Omfattning: 100%, föräldravikariat
  • Placering: Sundsvall

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 22 maj 2023 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se