Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Engelskaresurs på deltid till WH Swedish Renewables!

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du student och vill arbeta deltid samtidigt som du hjälper andra att utveckla sina språkkunskaper? Vi söker nu en engagerad och pedagogisk student som kan arbeta som engelskaresurs hos WH Swedish Renewables!Om tjänsten

WH Swedish Renewables är ett snabbt växande framtidsföretag inom förnyelsebar energi. De arbetar med elhandelsavtal och med projektering av anläggningar samt projektutveckling med fokus på byggnationer av vindkraftsparker, batterilager och solcellsparker. WH Swedish Renewables arbetar nära kund och är med under hela processen, från utveckling och projektering till konstruktion och uppförande av den tekniska anläggningen.

I rollen som engelskaresurs kommer du att spela en nyckelroll i att höja engelskanivån hos personalen genom individuella samtal. Din huvudsakliga uppgift är att sitta i ett enskilt rum med varje medarbetare och lära dem engelska, med fokus på att förbättra deras talförmåga.

Du kommer bli anställd som konsult hos Academic Work och arbeta på plats hos WH Swedish Renewables i Timrå. Uppdraget löper under cirka 6 månader motsvarande ca 4 h/ veckan. Arbetstiderna är primärt under kontorstid men kan anpassas efter studieschemat.

Du erbjuds

 • En stimulerande arbetsmiljö med ett sammansvetsat och familjärt team
 • Möjligheten att utveckla dina pedagogiska färdigheter
 • Flexibla arbetstider som delvis kan anpassas efter ditt studieschema


Arbetsuppgifter
 • Genomföra individuella samtal med medarbetare på engelska
 • Anpassa samtal efter varje medarbetares behov
 • Ge feedback och stöd för att utveckla medarbetarnas engelska talförmåga


Kvalifikationer
 • Studerar en eftergymnasial utbildning med examen tidigast januari 2025
 • Har mycket goda kunskaper i att kommunicera på engelska
 • Har B-körkort

Det är meriterande om du har

 • Engelska som modersmål
 • Arbetat i en pedagogisk roll tidigare

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Social
 • Hjälpsam
 • Respektfull

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för denna roll är det viktigt att du som person har lätt för att uttrycka dig och förklara saker på ett förståeligt sätt, har förmågan att behålla lugnet och visa förståelse, och visar intresse för att hjälpa andra att utvecklas.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se