Fältsäljare Sundsvall

Fältsäljare Sundsvall

Brinner du för försäljning? Har du ett affärsintresse, en förmåga att bygga långsiktiga relationer och älskar att bearbeta och utveckla kunder? Är du ansvarsfull, hungrig, ambitiös, orädd och driven? Om du därtill är professionell i din framtoning - ja, då kan det vara du som får möjligheten till att bli en framgångsrik medarbetare hos oss på Würth Svenska AB.
Vi är beredda på att skapa förutsättningar för dig att lyckas hos oss. Genom samspelet mellan våra 5 olika säljkanaler tar vi marknadsandelar och du kommer att ha en avgörande roll framöver. Din förmåga att samarbeta och se möjligheterna i samspelet för att utveckla servicen till våra kunder, kommer att vara central.
Dina personliga egenskaper är oerhört viktiga för oss. Du behöver ha relevant erfarenhet även om vi inte kräver att den ska var jättelång, däremot behöver du ha rätt egenskaper och rätt driv. Vi vill att du har en ambition om att utvecklas inom försäljning. Den digitala utvecklingen hos oss går fort så din datorvana behöver vara god. Vi erbjuder dig en bra tjänstebil varpå vi kräver att du har B-körkort.

Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag med starkt varumärke och en organisation med mycket energi och glädje. Du ingår i ett starkt team där du som säljare har möjligheten att vara rookie i 2 år. Under den tiden erbjuds du ett coachande ledarskap och en kontinuerlig utveckling där du successivt fasas in i det dagliga arbetet.

Om tjänsten
  • Du ansvarar för ett eget distrikt inom regionen och jobbar med att långsiktigt utveckla och expandera distriktet. Arbetsuppgifterna är omväxlande. Som fältsäljare hos oss vill vi att du är kundfokuserad, engagerad och lätt att samarbeta med.
  • Du bearbetar både befintliga- och nya kunder
  • Du ser över kundernas behov och hitta lösningar för att effektivisera kundernas hantering av förbrukningsmaterial.
  • Du genomför praktiska produktdemonstrationer
  • I samarbete med din chef sätter ni upp en långsiktig plan för att maximera försäljnings- och kundutvecklingen på ditt distrikt.
Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-, hantverks- och fordonsbranschen. Företaget finns i 84 länder och har drygt 78 000 anställda.
Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma.

Placeringsort: Sundsvall med omnejd

Bostadsort: Sundsvall-Hudiksvall med omnejd

Vi tillämpar löpande urval men vill ha din ansökan senast 8 november 2019.

Kontaktperson för tjänsten är Regionchef Conny Persson 070-3743291
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Würth Svenska AB
Hemsida https://www.wurth.se/
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin. Vårt huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Sveriges logistiknav; Örebro - med mycket bra kommunikationer till övriga delar av landet. Från vårt lager utgår mer än 250 000 paket/år till våra kunder. Vi levererar med en servicegrad på över 98 %. 2016 hade vi 373 anställda, varav 300 personer i en säljande befattning inom våra 5 divisioner; Fordon, Industri/Hantverk och Bygg, Cargo och Installation. Würth Svenska AB omsatte ca 731 MSEK 2016. Kompetent personal, produkter och tjänster av högsta kvalitet, butiker och kundsupport gör att vi varje dag kan leva upp till våra kunders krav på kvalitet och service. Vi har butiker över hela Sverige och planerar för en fortsatt butiksexpansion under de närmaste åren. Würth Svenska AB ingår i den internationella koncernen Adolf Würth GmbH & Co.KG. Vår affärsidé Würth Svenska AB ska hjälpa kunderna att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial. Det uppnår vi genom marknadens bästa servicekoncept som kännetecknas av kompetenta medarbetare, god kvalitet, stark lokal närvaro samt snabba och säkra leveranser.