Maskinförare

Maskinförare

Vår enhet i Sundsvall erbjuder tjänster inom industrisanering. Med lång erfarenhet av rengöring och underhåll av tekniska system bidrar vi till att att våra kunders utrustning håller högre kapacitet och driftsäkerhet. På enheten har vi även uppdraget att ta emot och sortera vår kunds insamlade verksamhetsavfall och till detta uppdrag söker vi en maskinförare.

Sajten består av ca 50 medarbetare fördelat på en platschef och tre arbetsledare. I rollen som maskinförare arbetar du för det mesta själv med deponin och är Veolias ansikte utåt gentemot vår kunds avfallslämnare. Tjänsten är en dagtidstjänst.

Kvalifikationer
  • Yrkesbevis grävmaskin och hjullastare
  • Tidigare erfarenhet som maskinförare
Som person är du självgående, ansvarsfull, och kan fatta egna beslut i stressiga situationer. Du har kontakt med kunder vilket ställer krav på dig att ha god social förmåga, vara serviceinriktad och hantera kunder på ett professionellt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, sammanhållning, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Stämmer detta in på dig och hur du vill jobba?

Veolia erbjuder dig

Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter, såväl i Sverige, Norden och globalt. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. Vi jobbar med spännande och intressanta kunder inom industri, anläggningsdrift och energi, där hälsa och säkerhet är en förutsättning för vår affär. Som anställd hos får du arbeta med modern branschteknik, som tar tillvara på kundens och samhällets resurser.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan via vår karriärsida så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

För mer information om tjänsten kontakta:

Arbetsledare Magnus Eriksson, tfn 070 660 08 73

Ansvarig Rekryterare Sandra Axlund, tfn 070 386 13 04
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. I Norden omsätter Veolia ca 4 miljarder kronor och har över 1 500 anställda.