Linjemontör Norra Sverige - Vattenfall Services

Linjemontör Norra Sverige - Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av ett högt säkerhetstänk och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vi är ett engagerat och drivet gäng som nu söker nya kollegor till vår verksamhet i Norra Sverige. Är du en ansvarstagande person med högt säkerhetstänk som trivs med ett fritt och omväxlande arbete, då är det här jobbet perfekt för dig!

Din roll som Linjemontör
Som Linjemontör kommer du att arbeta med ombyggnation, nybyggnation och underhåll av region och stamnätsledningar, 40-400Kv på vår avdelning Regionnät Nord. Constructions uppdrag inom Vattenfall Services är att driva underhållsuppdrag och stora projekt på stam och regionnät. Underhållsuppdragen, som kan vara både planerade eller akuta, ställer höga krav på att vara lösningsorienterad och ta snabba beslut. Projekten är noga planerade och löper under kortare eller längre tid. Allt vi gör präglas av hög säkerhetsstandard från planering till genomförande.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, utvecklande och ansvarsfullt arbete med goda möjligheter att påverka din arbetssituation i en självständig roll. Vi arbetar i team, men utför också enskilt arbete. Arbetsområdet är Norra Sverige, där tjänsteresor och övernattningar är en naturlig del av arbetet. Vattenfall Services har hela Norden som arbetsfält, "vi åker dit där jobben finns".

Dina kvalifikationer
  • Att kunna arbeta på hög höjd är ett krav
  • B-körkort är ett krav
  • För tjänsten krävs det att du har kunskaper i svenska, både i skrift och tal
  • El-teknisk utbildning eller byggteknisk utbildning på gymnasienivå är meriterande
  • Likaså är erfarenhet av linjebyggnation, elkraftsmontage eller arbete på stamnätet (200-400kV) också meriterande, men inget krav.
Som person har du ett högt säkerhetstänk, är ansvarstagande, lösningsorienterad och har ett stort driv och engagemang. Du tar initiativ och visar en god social förmåga i dina kontakter och samarbete med andra. Att du upprätthåller god service och kvalitet till våra kunder, agerar affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap ser vi som självklart.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten: kontakta rekryterande chef Glenn Tengström, tfn 070-695 51 07. För mer information om rekryteringsprocessen: kontakta rekryterare Yasmina Björnström, tfn 073-056 19 37.

Fackliga representanter för denna tjänst är Sven Johannesson, Unionen, Leif Karlsson, SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors, Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Du blir stationerad på hemorten med Norra Sverige som arbetsområde.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Så här ansöker du:
Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår bostadsort, utbildning och relevanta erfarenheter. Inga ansökningar tas emot via mail.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi tillämpar ett löpande urval, så sök tjänsten redan idag!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (25 dagar kvar)