Är du Valmets nästa orderadministratör?

Är du Valmets nästa orderadministratör?

Är du en social och strukturerad person som älskar att arbeta med människor? I så fall välkomnar vi tid till en trivsam och fartfylld arbetsplats! Hos Valmet erbjuds du ett stimulerande arbete i en kreativ arbetsmiljö där din sociala kompetens- och tekniskt kunnande kommer till stor nytta!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Valmets räkning två orderadministratörer till avdelningen för reservdelar. Då Valmet ska byta ut sitt affärssystem och i samma takt växer så det knakar behöver arbetsstyrkan förstärkas. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Valmet. Uppdraget sträcker sig inledningsvis till och med november månad 2019, med möjlighet till förlängning förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet och att behovet kvarstår.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Valmets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Arbetet kommer främst innefatta kundkontakt och administrativt arbete rörande orderhantering i olika system. Det kan även förekomma offertuppföljningar och leveransbevakning. Inledningsvis kommer du få en mentor som hjälper dig att komma igång och bli bekväm i arbetet, under introduktionen kommer du även att ta dig an egna case för att på bästa sätt komma in i rutinerna.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Orderhantering
  • Administrering
  • Arbete gentemot kund
  • Offert- och leveransbevakning
Vi söker dig som

Tycker om att arbeta strukturerat och administrativt. Det är meriterande om du har erfarenhet av köp- och tillverkningsritningar samt har arbetat i en administrerande roll sedan tidigare, men inget krav. Då du både kommer att hjälpa kunder på svenska och engelska är det viktigt att du behärskar språken flytande i både tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är viktiga för att du ska trivas i arbetet:
Vi tror att du är en social person som tycker om att arbeta flexibelt, vidare tror vi att du kan ta för dig i såväl arbetet som fikarummet.

START: omgående
OMFATTNING: Heltid till och med november 2019
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ida Strömgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Valmet is the leading global developer and supplier of process technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. We aim to become the global champion in serving our customers.

Valmet's strong technology offering includes pulp mills, tissue, board and paper production lines, as well as power plants for bioenergy production. Our advanced services and automation solutions improve the reliability and performance of our customers' processes and enhance the effective utilization of raw materials and energy.

Valmet's net sales in 2015 were approximately EUR 2.9 billion. Our 12,000 professionals around the world work close to our customers and are committed to moving our customers' performance forward - every day. Valmet's head office is in Espoo, Finland, and Valmet's shares are listed on the Nasdaq Helsinki.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 okt (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.