Vi söker sjuksköterska.

Vi söker sjuksköterska.

Vi söker nu en engagerad, flexibel och strukturerad sjuksköterska till vårt team.

Du har din bas på Bruksgården HVB i Skönsberg, där vi bedriver behandling för personer med psykisk ohälsa och/eller missbruksproblematik.

Som sjuksköterska hos oss har du en samordnande funktion där ditt främsta mål är att ge en god och säker omvårdnad till våra klienter. Arbetet innebär allt från färdigställande av läkemedelsordinationer, hälsosamtal, bedömningar av omvårdnadsbehov och behandling. Som sjuksköterska har du en självklar arbetsledande funktion i omvårdnadsarbetet och finns tillgänglig för personal vid frågor om läkemedel, bemötande, omvårdnads- och vårdbehov.

Vi ser gärna att du har ett strukturerat arbetssätt och god samarbetsförmåga samtidigt som vi värdesätter flexibilitet. Du är en engagerad person som är trygg i din yrkesroll som sjuksköterska. Meriterande med vidareutbildning i psykiatrisk omvårdnad samt erfarenhet av arbete inom avgiftning/abstinensvård.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Visstidsanställning med möjlighet till förlängning.

Omfattning: 75 – 100%
Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Vid frågor
Maila till: rekrytering@solplacering.se

Eller kontakta Benny Wadell, medicinskt ansvarig VUO.
Tel: 073-0248551.

Övrig information
Dina uppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan och hanteras i enlighet med vår personuppgiftspolicy.
Mer info
Kontaktperson Anna Tenevall
Email Mejla Anna Tenevall
Område Sundsvall
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.vuo.nu
Sista ansökningsdag 1 sept 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Västernorrland Utveckling & Omvårdnad (VUO) är ett privat alternativ som erbjuder ett flertal boendeformer för personer med psykisk ohälsa, ofta i kombination med en missbruksproblematik. Hos oss placerar socialtjänsten vuxna personer som är berättigade till insatser enligt lag (LSS eller socialtjänstlagen).

Vi har både stödboenden, gruppbostäder med särskild service, ett LSS-boende samt ett HVB inriktat på behandling. Vi har också flera uppdrag där vi tar om hand personer med svårare psykiatrisk problematik. På de flesta av våra verksamheter tas de boende om hand dygnet runt.

Idag är vi över 200 anställda och har cirka 15 verksamheter i Västernorrland, de flesta i Timrå- eller Sundsvallsområdet.