Sjuksköterska sökes

Sjuksköterska sökes

Vi söker nu en engagerad, flexibel och strukturerad sjuksköterska till vårt team.

Västernorrland Utveckling & Omvårdnad (VUO) är ett privat alternativ som tar emot placeringar från kommuner och landsting från hela Sverige. Vi bidrar till personlig utveckling för de vårdtagare och boende som finns inom vår verksamhet. Vi har flera olika boenden i Sundsvalls kommun, Timrå kommun samt Ånge kommun. Främst utgörs målgruppen av personer med långvarig psykisk ohälsa. På Bruksgårdens HVB i Skönsberg bedrivs missbruksbehandling riktad till kvinnor och män från hela Sverige.

Som sjuksköterska hos oss har du en samordnande funktion där ditt främsta mål är att ge en god och säker omvårdnad till våra klienter. Arbetet innebär allt från färdigställande av läkemedelsordinationer, hälsosamtal, bedömningar av omvårdnadsbehov och behandling. Som sjuksköterska har du en självklar arbetsledande funktion i omvårdnadsarbetet och finns tillgänglig för personal vid frågor om läkemedel, bemötande, omvårdnads- och vårdbehov.

Vi ser gärna att du har ett strukturerat arbetssätt och god samarbetsförmåga samtidigt som vi värdesätter flexibilitet. Du är en engagerad person som är trygg i din yrkesroll som sjuksköterska. Meriterande med vidareutbildning i psykiatrisk omvårdnad samt erfarenhet av arbete inom avgiftning/abstinensvård.Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Vid frågor kontakta:
Benny Wadell, medicinskt ansvarig VUO
Tel: 073-0248551
Mail:benny.wadell@solplacering.se

Du kan även maila till rekrytering@solplacering.se

Övrig information
Du gör din ansökan via ett formulär på vår webbsida, klicka på länken längst ned i annonsen.

Dina personuppgifter används för att administrera din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Benny Wadell
Telefon 060-701 51 00
Email Mejla Benny Wadell
Område Sundsvall
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vuo.nu
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Västernorrland Utveckling & Omvårdnad (VUO) är ett privat alternativ som tar emot placeringar från kommuner och landsting från hela Sverige. Vi bidrar till personlig utveckling för de vårdtagare och boende som finns inom vår verksamhet. Våra boenden finns i Sundsvalls kommun, Timrå kommun samt Ånge kommun. Främst utgörs målgruppen av personer med långvarig psykisk ohälsa. På Bruksgårdens HVB i Skönsberg bedrivs missbruksbehandling riktad mot kvinnor och män från hela Sverige.

På VUO bedriver vi omvårdnad med omtanke. Vi vill göra skillnad för människor och bidra till en positiv förbättring för de vårdtagare och boende som finns inom vår verksamhet. Att skapa en trygg, säker och meningsfull boendemiljö för den enskilde är en av grundstenarna i vårt arbete.