Laboratorieanalytiker till Unimedic

Laboratorieanalytiker till Unimedic

Vill du arbeta med varierande arbetsuppgifter och analystekniker? Vill du ingå i en tight arbetsgrupp där fokus ligger på kvalité och utveckling? Då ska du läsa vidare. Till Unimedic söker vi nu nästa medarbetare till QC (kvalitetskontrollavdelningen), urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Unimedics räkning en laboratorieanalytiker och uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Unimedic, samtliga parters intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Detta är en ersättningsrekrytering då Unimedic är en arbetsgivare som satsar på kompetensförsörjning och utveckling hos sin personal, din kollega har befordrats och kommer fortsätta sin karriär hos närliggande avdelning. Därför söker vi nu dig som vill utvecklas i en kvalitets- och resultatorienterad miljö och bidra med din vilja att utveckla avdelningen framåt.

Du kommer ingå i en tight arbetsgrupp som erbjuder Unimedics bästa utbildningsplats, här kommer du få alla verktyg som krävs för att kunna utföra ett noggrant arbete. Du arbetar vardagar mellan kl. 7-16 och kommer erbjudas en individuell utbildningsplan för att du på bästa sätt ska komma in i dina nya arbetsuppgifter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Unimedics önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med olika analysmetoder och instrument, men i huvudsak GC, HPLC, samt UV-spektrofotometri. Du planerar, förbereder och utför kemiska analyser inom råvaror, slutprodukter och förpackningsmaterial.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Aktivt och löpande medverka i laboratoriets verksamhet
  • Förbättra rutiner och arbetssätt enligt Lean
  • Arbeta med stort antal analysmetoder
Som laboratorieanalytiker kommer du ingå i en arbetsgrupp bestående av laboratorieanalytiker, laboranter och laboratorie-biträden. Ni kommer avlasta varandra inom respektive expertisområde och fokus kommer att ligga på det kemiska laboratoriet.

Vi söker dig som

Har avslutad gymnasieutbildning och erfarenhet av laborativt arbete. Det är ett stort plus om du har eftergymnasial utbildning inom natur, biomedicin och/eller kemi, men det är inget krav för tjänsten. Vidare har du goda datorkunskaper och talar samt skriver svenska och engelska flytande, då arbetsuppgifterna kräver det. Det är också meriterande om du tidigare arbetat med Lean.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Unimedic. För dig är det viktigt kvalité, ordning och reda. Du arbetar alltid systematiskt och trivs med en strukturerad arbetsmiljö. Du säkerställer korrekthet i instruktioner och har ett naturligt säkerhetstänk i ditt agerande. Utöver det tror vi att du också är driven och har en stark vilja att utveckla dig själv samt arbetsplatsen framåt, du är en lagspelare som bryr dig om ditt arbetsteam.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
ORT: Matfors
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Natalie Lindwe

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Unimedic har lång erfarenhet och expertis inom tillverkning, utveckling, distribution, försäljning och marknadsföring av läkemedel. Idag är bolaget ett av det snabbast växande läkemedelsföretaget i Norden och har under tre år ökat omsättningen från 100 MSEK till 600 MSEK. Läkemedelsverksamheten i Matfors startade i mitten av 1960-talet som ett distriktslaboratorium och var dåtidens extemporeapotek i Sundsvall tillika privatägt.
På 1970-talet förstatligades apoteken i Sverige och anläggningen i Matfors blev en del av statliga ACO. Under 1980-talet ägdes fabriken först av Kabi, och senare av Pharmacia. https://www.unimedic.se/
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Forskning & Utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 1 juli (12 dagar kvar)