Projektchef till Tung Maskinteknik

Projektchef till Tung Maskinteknik

Tung Maskinteknik i Sundsvall AB har med nytt ägarskap och ny ledning påbörjat en spännande resa där vi förutom att växa, siktar på att bli bäst i klassen vad gäller modernt arbetssätt, digitalisering och sammanhållning. Vi värdesätter engagemang och lojalitet, vi tror att det kommer med trivsel på arbetsplatsen och att det finns förtroende för ledningen. Är du intresserad av att bidra med din personlighet och dina kunskaper för att bli en del av vår resa så ska du söka jobb hos oss!

Om tjänsten

Vi söker en Projektchef som vill vara med och utveckla företaget och arbeta med intressanta projekt!

Som Projektchef hos oss har du en nyckelroll i våra projekt, du bär helhetsansvaret för vår entreprenadverksamhet. Du ansvarar för alla ingående delar i projekten, d v s för ekonomin, genomförandet, arbetsmiljön, tidsplanen, planeringen och projekteringen inför produktionsstart. Till din hjälp har du projektledare och arbetsledare. Rapportering sker direkt till bolagets VD. Du får ett utmanade arbete i ett företag på frammarsch med en öppen och inspirerande arbetsmiljö.

Din Profil

Du arbetar troligen som Entreprenadingenjör eller Platschef och är sugen på nya utmaningar där du får ta ett större ansvar för helheten. Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team. Du är van att hantera såväl kontrollplaner, arbetsmiljödokument som ekonomiuppföljningar. Du är resultatinriktad och har goda ledaregenskaper. Som person är du lättsam och lösningsorienterad. Du gillar att arbeta i en organisation där alla hjälps åt för att nå gemensam nytta.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av personalledning men det viktigaste är att du öppen och positiv och tycker om att arbeta med människor. Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

Sista ansökningsdag 2022-05-27

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se