Arbetande arbetsledare till Tung Maskinteknik

Arbetande arbetsledare till Tung Maskinteknik

Tung Maskinteknik i Sundsvall AB har med nytt ägarskap och ny ledning påbörjat en spännande resa där vi förutom att växa, siktar på att bli bäst i klassen vad gäller modernt arbetssätt, digitalisering och sammanhållning. Vi värdesätter engagemang och lojalitet, vi tror att det kommer med trivsel på arbetsplatsen och att det finns förtroende för ledningen. Är du intresserad av att bidra med din personlighet och dina kunskaper för att bli en del av vår resa så ska du söka jobb hos oss!

Om tjänsten

Vi söker en Arbetande arbetsledare som vill vara med och utveckla företaget och arbeta med intressanta projekt!

Som Arbetande arbetsledare hos oss ansvarar du för den dagliga driften. Du planerar, organiserar, leder och följer upp det dagliga arbetet avseende tid, material, personal och maskiner. Du kommer även att delta i arbetet i fält. Du rapporterar till projektledare och ser till att material och utrustning finns på plats för de dagliga momenten. I arbetet ingår även arbetsberedningar och skyddsronder etc.

Din Profil

Vi söker dig med erfarenhet av mark- och anläggning. Du har tidigare erfarenhet som arbetsledare eller är en driven anläggningsarbetare och vill ta dig an rollen som Arbetande arbetsledare. Du är duktig på att samarbeta med kollegor, entreprenörer och leverantörer. Du gillar struktur och ordning och reda och du trivs som bäst när alla på bygget vet vad dom ska göra och arbetet flyter effektivt. Du arbetar proaktivt med tidsplanering och beställningar av material så du kan ligga steget före hela tiden.

Det viktigaste är att du har ett intresse av människor och att lära dig mer om det. Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

Sista ansökningsdag 2022-05-27

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se