Lagermedarbetare till Transport & Lagerservice i Sundsvall AB

Lagermedarbetare till Transport & Lagerservice i Sundsvall AB

Inledning:
Vi söker en person med öga för detaljer och struktur. En person som också har förmåga att se helheten i en verksamhet och som gillar att lägga ner tid och engagemang i arbetet. Stämmer detta in på dig? Då tycker vi att du ska skicka in din ansökan för den här tjänsten hos Transport & Lagerservice.

Du är varmt välkommen in med din ansökan, vi arbetar med löpande urval i denna process.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Transport & Lagerservice (TLS) räkning en Lagermedarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos TLS under sommarperioden juni-augusti med stor möjlighet till förlängning om allt fungerar bra. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

TLS håller till vid Gärde i Sundsvall, deras affärsidé syftar till att erbjuda samordningseffekter åt företag inom transportbranschen - En historia som varit lyckad då man idag är ett framgångsrikt företag inom branschen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och TLS önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Som Logistiker kommer du att ses som navet i verksamheten. Du kommer att få en introduktion i dina arbetsuppgifter och här förväntas du ha viljan att lära dig för att snabbt komma in i arbetsuppgifterna. Du kommer sedan ha ansvar för att se till att förbereda för leveranser och se till att rätt artiklar är med i leveranserna för att sedan kunna transporteras till kund

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Packa in & ut varor som ska levereras/tas emot.
  • Logistiskt förbereda pallar med leveranser för kommande körningar (Ställa pallar i rätt ordning för kommande körningar)
  • Jobba med kontrollistor(administrativt) så paketen hamnar på rätt plats
Vi söker dig som:
Har en god förmåga att strukturera och planera som en del av arbetet då det kommer krävas i denna roll. Vi ser också att du har fallenheten att se saker och ting ur ett helhetsperspektiv i hur du kan underlätta för dina övriga arbetskamrater. Vi vill också att du gillar att arbeta i högt tempo och har viljan att utvecklas inom rollen. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare är det meriterande.

START: 7 Juni
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jonathan Gerafi

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 9 juni 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!