Rekrytering av IT Arkitekt till Tieto

Rekrytering av IT Arkitekt till Tieto

Vi söker dig som är driven, initiativrik och relationsorienterad som vill axla Tietos framfart i regionen och i Norden. Vill du vara med på resan och leda arbetet framåt? Perfekt - då ska du läsa mer! 2021 inleds starkt och nu söker vi dig som vill vara med och utveckla företaget till nästa nivå.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Tietos räkning en IT Arkitekt. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Tieto.

Tieto växer och står inför ett spännande 2021.

Du kommer att utgå från Tietos kontor i centrala Sundsvall och samarbeta med ca 60 kollegor på kontoret, samtidigt som du har närmare 12 000 kollegor runt om i Norden. Din anställning kommer att inledas med en introduktion och därefter erhåller du stort mandat att själv utforma och påverka tjänsten. Din erfarenhet och framför allt ditt engagemang kommer vara avgörande faktorer - här erbjuds du en utvecklande och stimulerande miljö att långsiktigt växa i.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tietos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som IT Arkitekt hos Tieto arbetar du lösningsorienterat och är drivande i företagets utveckling. Du ansvarar för att Tietos IT-system stödjer verksamhet och agerar både som spindeln i nätet och som verksamhetens ansikte utåt. Du är med och skapar nya affärsmöjligheter både lokalt och internationellt. Det betyder att du inte sitter i enbart ett uppdrag utan är med och skapar nya affärstillfällen. Vilket gör att du kan utforma och påverka tjänsten efter egen vilja.

Du kommer arbeta med en av Nordens största IT-leverantör och vara med att bygga upp verksamheten både lokalt och i övriga Sverige samt Finland och Norge. Du arbetar nationellt och internationellt och fungerar som länken mellan användare och utvecklare.

Vanliga arbetsuppgifter är:
  • Operativt och strategiskt arbete gällande Tietos IT-struktur
  • Bedriva interna såväl som externa kontaktytor
  • Utveckla och implementera nya IT-system och strategier
Vi söker dig som

Har erfarenhet av brett IT-arbete och högskoleutbildning med datainriktning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som IT-arkitekt.

Utöver det är svenska och engelska flytande i tal såväl som i skrift ett krav då arbetsuppgifterna kräver det. Du har också B-körkort.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Tieto.

Du är social och trivs med att samspela och nätverka med din omgivning. Du är flexibel och anpassningsbar i ditt förhållningssätt - vi skulle beskriva dig som en social kameleont som har förmågan skapa förtroende hos olika individer. Vidare är du relationsorienterad och ansvarstagande i ditt arbete.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mimmi Sondell

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag!
TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle. De är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Deras nordiska värderingar och nordiska arv styr deras framgång. https://www.tietoevry.com/se/
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 25 maj 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.