Avdelningschef Automation till Teknisk Fastighetsservice AB

Avdelningschef Automation till Teknisk Fastighetsservice AB

Har du erfarenhet av att samordna och styra arbetsflöden och kundrelationer? Gillar du att påverka och vara kreativt affärsinriktad? Då kan rollen som avdelningschef för Teknisk Fastighetsservice nya automationsgrupp vara ditt nästa steg i karriären!

Om företaget
Teknisk fastighetsservice är ett norrlandsbaserat företag som sköter underhåll och utveckling av fastigheter hos kunder som är fastighetsägare och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet. Företaget är verksam inom service och förebyggande underhåll inom fastighetstekniska installationer för ventilation, värme, kyla, el och regler. Vi finns idag på 15 orter i Norrland och har vårt huvudkontor i Sundsvall.

Om tjänsten
Teknisk fastighetsservice fortsätter att satsa och växa. Nu är det dags att vidareutveckla våra erbjudanden och etablera vårt varumärke inom automation. Vi söker dig som vill vara med och driva denna resa framåt!

I rollen som avdelningschef leder du den nya avdelningen som består av fem erfarna och nyfikna projektledare och servicetekniker. Tillsammans, med dig i ledning, ser ni till att driva era projekt framåt samt att utveckla våra tjänster inom automationsområdet/styr- och regler. Du ansvarar för budget och tidsplan samt är den samordnande funktionen för att teamet levererar planenligt genom att övervaka utvecklingen, koordinera aktiviteter och proaktivt hantera risker och möjligheter.

Du kommer att verka för att skapa nya affärsmöjligheter främst inom BMS-/fastighetsautomation med bas i befintliga kunder och löpande avtal men försäljning till nya kunder och utveckling av nya tjänster inom området ingår också i uppgifterna. Du rapporterar till Platschefen i Sundsvall och sitter i den lokala ledningsgruppen för distriktet Västernorrland, men har på sikt även ansvar att samordna arbetet med automationsprojekt inom bolagets hela geografiska verksamhetsområde. I och med detta förekommer resor till våra andra kontor ca 1-2 gånger i månaden.

Urval av arbetsuppgifter som ingår i rollen:
  • projektera automationsprojekt och vara ett aktivt stöd för servicetekniker samt projektledare i deras vardag.
  • samordna resurser på olika orter i distrikten
  • ansvara för och styra hur vi samverkar med våra samarbetspartners
  • driva mer generella och bolagsövergripande frågor inom området
  • teknisk support till bolagets övriga affärsområden
  • projektuppföljningar med kund
  • tillsammans med vår controller utföra ekonomisk uppföljning av service-, avtals- och installationsuppdrag
Är det här du?
För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 2 års erfarenhet av en liknade roll där du förskaffat dig erfarenheter av BMS-automation, konstruktion, driftsättning och service av automationsutrustning. Du har även arbetat med Projekt- och personalledning samt ekonomisk uppföljning.

Du har en teknisk utbildning med inriktning el/automation (gymnasie- eller högskolenivå) samt en utbildning för specifika BMS-system. Vidare så uttrycker dig väl i tal och skrift samt innehar B-körkort.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser därför att du är en utåtriktad person som gillar att utveckla och att utvecklas. Förståelse för helhetsresultat, långsiktighet och kundnöjdhet är mycket viktig i vår verksamhet. Vi förväntar oss därför att du arbetar strukturerat, affärsmässighet och kvalitetsmedvetet där våra ledord tydlighet, trivsel och ordning och reda genomsyras. Hos oss går utveckling framåt och vi gillar att satsa och våga så vi tror att du är orädd för förändringar och att du har förmågan att anpassa dig och ser möjligheter i stället för utmaningar.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Teknisk Fastighetsservice med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sarah Sturesson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Start: augusti eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Anställning: Tillsvidare (6 månaders provanställning kan förekomma vid behov)
Ort: Sundsvall
Sista ansökningsdag: 30 juni
Mer info
Kontaktperson Sarah Sturesson
Telefon 08-120 50 425
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tfservice.se/
Sista ansökningsdag 28 juli 2020 (18 dagar kvar)