Affärs- och relationsorienterad mediesäljare till expansiva TV4 i Sundsvall

Affärs- och relationsorienterad mediesäljare till expansiva TV4 i Sundsvall

Är du en affärs-, relations- och resultatorienterad person som dessutom tittar på tv? Vill du tillhöra ett expansivt team och en marknadsledande arbetsgivare där du dagligen arbetar med Sveriges mest kända varumärken? Perfekt, då har du hittat rätt!

TV4 fortsätter sin expansionsresa i Sundsvall och satsar stenhårt på den lokala förankringen. Vill du briljera och göra karriär hos TV4 ska du skicka in din ansökan redan i dag. Välkommen!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för TV4:s räkning en affärs- och relationsorienterad mediesäljare. Tjänsten avser en direktrekrytering vilket innebär att vi på Professionals Nord sköter processen i form av urval, intervjuer och presentation för TV4.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och TV4:s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

TV4 är marknadsledande vad gäller att erbjuda kunder annonsering i rörlig media, i program som exempelvis Så mycket bättre, Let's dance och andra succéprogram.

TV4 i Sundsvall har ett centralt och nyrenoverat kontor med härlig atmosfär där leverans och resultat står i fokus. Här arbetar engagerade och drivna medarbetare som söker dig som vill vara med på deras långsiktiga expansionsresa i Sundsvall. Du kommer att tillhöra ett team där samarbete är en stor del av vardagen där ni peppar och stöttar varandra till daglig leverans. Dessutom kommer du tillsammans med dina kollegor stöttas och få coachning av TV4:s försäljningschef.

Så här beskriver din nya kollega Frida Sandelbach, som dessutom vann utmärkelsen Rising Star på Bonnier Sales Award 2018, sin arbetsvardag:

"Våra dagar är fyllda av kontakt med befintliga kunder och kräver också att vi ständigt söker upp nya prospects. Vi har dagligen möten med kunder på telefon och skype där vi tillsammans försöker hitta vägar till ett lyckat och långsiktigt samarbete. Det som krävs av oss är att vi är strukturerade och målmedvetna, gillar man det så är det världens roligaste jobb!"

Om du är nyfiken kan du se prisutdelningen där Frida tog emot utmärkelsen på Bonnier Sales Award: https://vimeo.com/260663756

Som anställd hos TV4 erbjuds du självklart en introduktionsutbildning och alla verktyg som krävs för att du ska kunna briljera redan från dag 1 i ditt nya arbete. Visar du framfötterna, ett engagemang och driv har du stor utvecklingspotential hos TV4 - du sätter själv gränserna för din egen utveckling och hur långt du ska gå.

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med TV4 är du en viktig pusselbit som bidrar till ett starkare Norrland.

Arbetsuppgifter

I rollen som mediesäljare bygger du relationer med kunder inom hela Sverige genom digital försäljning. Du arbetar från kontoret i Sundsvall där dina främsta arbetsverktyg är din telefon, din dator och framförallt din energiska och trygga personlighet.

Dagligen gör du allt från att skapa, bearbeta och utveckla kundkontakter till att dokumentera, följa upp och skriva offerter. Ditt arbete utför du självständigt även om du tillhöra ett engagerat team, där samtliga rapporterar direkt till försäljningschefen för TV4.

Utöver det gör du även behovsanalyser, presenterar skräddarsydda lösningar och arbetar i hela spannet för kommersiella platser inom TV4:s produktportfölj. Du har egen budget och arbetar dagligen mot uppsatta mål, såväl delmål som långsiktiga mål, i dialog med din försäljningschef.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Digital försäljning
  • Kundbearbetning
  • Kundutveckling
  • Prospektering, offerthantering
  • Budget- och relationsansvar för dina kundkontakter
Vi söker dig som

Har relevant bakgrund för tjänsten och dokumenterad erfarenhet av försäljning. Vi lägger ingen värdering i vad du har sålt - det viktigaste för oss är att du brinner för service och försäljning.

Du har erfarenhet av att presentera slutprodukt till kund och är som person verbal och kommunikativ. Utöver det kräver jobbet att du har god datorvana, telefonvana och talar och skriver flytande i såväl svenska som engelska.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du trivs i rollen som mediesäljare hos TV4 i Sundsvall. Tillsammans med TV4 har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget:

Du är av naturen en nyfiken, driven och modig person. Du är en social kameleont som verkar bra med alla typer av personligheter och situationer. Du brinner för affären, relationen och resultatet i allt du gör, oavsett karaktär och omfattning, och du ruggar aldrig på det. Vidare tycker du om att ta dig an nya utmaningar och kliva utanför din comfort zone.

Samtidigt tror vi att du är trygg i dig själv, ödmjuk och noggrann. Du skulle aldrig äventyra dina relationer utan sätter alltid kunden i centrum med en korrekthet både i dialog och i skrift. Du är en person av ditt ord och håller alltid löften.

Och såklart trivs du bäst med teamwork och tillsammans med dina kollegor. För vad vore din arbetsdag utan dina medmänniskor på arbetsplatsen? Vidare driver du dina processer, tar initiativ och strukturerar upp din vardag mot uppsatta mål.

Du är en stjärna, helt enkelt.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering, heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Natalie Lindwe

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt cv och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mejl men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

TV4 har levererat engagerande nyheter, storslagen underhållning, direktsänd sport och högklassigt drama till svenska folket i över 27 år. I dag ligger TV4 i framkant i den digitala transformationen där såväl internationella som inhemska aktörer är med och formar medielandskapet som är i ständig förändring. TV4 är en del av affärsområdet Bonnier Broadcasting som även inkluderar TV4 Play, streamingtjänsten C More, kanalerna Sjuan och TV12 och plattformarna Fotbollskanalen.se och Köket.se. Det gör att TV4 är fullt av möjligheter - såväl för tittare, annonsörer och samarbetspartners som för alla anställda.

www.bonnierbroadcasting.com
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 26 aug (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.