Säljare Grolls

Säljare Grolls

Utesäljare
Sundsvall

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en riktigt vass säljare med utgångspunkt från vår nyrenoverade Grollsbutik i Sundsvall. Som kundansvarig utesäljare för vårt konceptvarumärke Grolls är ditt huvudsakliga uppdrag att marknadsföra och sälja in fördelarna med att arbeta med Grolls, Swedol och TOOLS som samarbetspartner till våra kunders behov inom arbetskläder, skor och personlig skyddsutrustning. 

Du kommer självständigt att planera och genomföra kundbesök utifrån uppsatta mål och har kund-, volym- och resultatansvar för utvalda företag som du driver säljaktivitet mot. Rollen som säljare innebär att du aktivt kommer bearbeta och utveckla både befintliga och nya kundrelationer, samt definiera och utveckla kundernas behov. I teamet ingår även innesäljare och tillsammans ser ni till att era kunder får den bästa servicen. Du kommer ha ett nära samarbete med dina Swedol- och TOOLS-kollegor, både i butik och ute på fältet.

 

"Swedol-TOOLS-Grolls är ett stort företag med mycket energi och glädje. Vi befinner oss på en spännande förändringsresa där du som medarbetare erbjuds stora möjligheter till delaktighet och att kunna påverka vår resa framåt. Som ledare drivs jag av att utveckla mina medarbetare till att nå sin fulla potential samt att få ihop det viktiga samspelet mellan företages olika avdelningar.

Med våra olika varumärken bildar vi en stark helhetsleverantör med målet att skapa marknadens bästa och mest konkurrenskraftiga erbjudande till våra kunder. Vi skall även bli den marknadsledande leverantören inom yrkeskläder och järnhandelsvaror samt bli Sveriges bästa arbetsplats.

Vi lägger stort fokus på vårt interna förbättringsarbete för att ge gladare medarbetare. I detta arbete är det en självklarhet att involvera våra medarbetare för att hitta de bästa lösningarna. Vidare eftersträvar vi transparens och platt organisation. Vi är duktiga på att fira våra segrar och lyfta fram bra prestationer. Vår arbetsplats är en plats som vi alla spenderar en stor del av vår tid på och därför tycker vi att det är viktigt att man har roligt på jobbet."

- Stefan Sandin, försäljningschef KAM Sverige

 

Din profil 

  • Du har tidigare erfarenhet inom försäljning B2B, gärna ifrån branschen eller närliggande bransch
  • Du är en självgående, uthållig, strukturerad och driven lagspelare med stort affärsfokus
  • Du är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare
  • Du har goda kunskaper inom Microsoft Office
  • Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska
  • Du har B-körkort

 

Vi erbjuder
Grolls, Swedol och TOOLS som är en del av Alligo står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Bolaget arbetar också kontinuerligt med kompetensutveckling på individnivå.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Alexandra Muñoz, 08-514 816 45 och Marie Gummerus, 08-514 816 42.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Alligo är mest kända på marknaden genom våra starka konceptvarumärken Swedol, TOOLS, Grolls och Univern. Sammantaget omsatte Alligo 10 miljarder kronor 2021 och har cirka 2300 anställda. Tillsammans riktar vi oss i första hand till företagskunder inom industri & verkstad, bygg & anläggning, offentlig verksamhet, åkeri & transport eller jord- & skogsbruk. Vi vet att de efterfrågar högsta kvalitet på produkter, tjänster och rådgivning. För att möta det har vi en kompetent säljkår, nära samarbete med marknadsledande leverantörer och ständig utveckling av egna varumärken och sortiment. Hos oss kan man handla verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd och man kan göra det i butik, på nätet eller direkt från någon av våra inne- eller utesäljare. Vi har webbhandel och cirka 200 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland.

Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!