Väg- & Markprojektör till Sweco

Väg- & Markprojektör till Sweco

Har du några års erfarenheter inom väg och/eller markprojektering och söker dig vidare i karriären för att få möjlighet att arbeta med de hetaste uppdragen på marknaden inom branschen? Sweco Civil söker dig som vill ta dig an arbetet som väg- & markprojektör där du får arbeta med projekt runt om i hela Sverige.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Sweco Civil en Väg- & Markprojektör, möjliga placeringar för tjänsten är Gävle och Sundsvall. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord, men du kommer anställas direkt av Sweco Civil.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swecos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att projektera väg, mark och gata. I rollen ingår att samverka tillsammans med uppdragsledare och projektörer inom andra teknikområden.
Uppdragen omfattar alla skeden, från förstudier till bygghandlingar, såväl i tätort som i landskapsmiljö. Du kommer att ha ett stort ansvar i de projekt du är involverad med allt från det tekniska till budgeten, vilket kommer innebära att du själv också får styra och forma många av dina arbetsuppgifter.

Du kommer utgå från Gävle eller Sundsvall och arbeta med såväl lokala, regionala som nationella projekt.

Inom Sweco är korta vägar till beslut verkligen ett nyckelord och du kommer därför arbeta inom en decentraliserad organisation där du får vara med och utveckla Sweco. Även fast mycket kommer vara nytt i din roll kommer du ha mycket stöd från dina medarbetare i organisationen, framförallt då Sweco Civil är den ledande aktören inom infrastrukturområdet och kan erbjuda marknadens största och spetsigaste kompetenskluster med fördjupade kunskaper inom en mängd teknikområden.

Vi söker dig som

har minst några års tidigare arbetslivserfarenhet av att projektera infrastrukturanläggningar såsom vägar, gator, exploateringsområden, järnvägsmarkanläggningar m.m. Har du erfarenhet av produktions- och entreprenadområdet är det meriterande för tjänsten. Du har ett tekniskt intresse samt god datorvana. Då resor förekommer i tjänsten är B-körkort ett krav. För att utföra tekniska rapporter och beskrivningar behöver du hantera svenskaspråket flytande i skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sweco. Som person har du engagemang för ditt arbete och driver dina arbetsuppgifter framåt. Du har en god samarbetsförmåga och medverkar till kulturen av att ha en öppen kommunikation.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Tillsvidare
STAD: Gävle/Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande på Sweco. Just nu arbetar våra installationskonsulter med inomhusmiljön i ett nytt sjukhus som öppnar för patienter om knappt fem år. Just nu utreder våra trafikingenjörer en ny tunnelbanelinje som tar emot sina första resenärer om tio år. Just nu ritar våra arkitekter på det som ska vara en livfull och dynamisk ny stadsdel om ungefär 15 år. Att ligga steget före är Swecos jobb. Resultatet blir verkligt för de flesta andra i framtiden.
I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.
Läs gärna mer på www.sweco.se
Mer info
Kontaktperson Stina Andersson
Telefon 073-800 25 79
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.