Uppdragsledare till Sweco Systems

Uppdragsledare till Sweco Systems

Har du erfarenhet av arbetsledning inom VVS eller arbetat tidigare inom entreprenad och söker dig vidare. Vill du bli en del av Nordens största konsultföretag? Sök då tjänsten nedan.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Swecos räkning en uppdragsledare. Vi sköter rekryteringsprocessen åt Sweco i form av urval, intervju och presentation till kunden. Swecos önskemål är därför att alla frågor kring tjänsten går till Professionals Nord: info@professionalsnord.se.

Sweco är i en väldigt spännande fas som gör företaget till en arbetsgivare att trivas hos men även ett företag som ser att du hjälper till i den ständiga utvecklingen till att leverera tjänster i toppklass.

Arbetsuppgifter

Som uppdragsledare hos Sweco arbetar du med att skapa nya kundrelationer samt aktivt vårda befintliga kundrelationer. I de aktuella uppdragen ansvarar du för teamet, sköter projektstyrningen och utför riskanalyser. Vidare tar du även fram kontrakt och ansvarar för att projekten följer ekonomin och tidsplaner. Din drivkraft att skapa affärer kommer ge dig själv ditt roligaste arbete.

Dina projekt kommer att variera i storlek beroende på uppdrag - allt från större projekt så som badhus till mindre hus. I projekten arbetar ni i team och du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor. Teamet i Sundsvall jobbar väldigt nära lokala entreprenörer vilket ger dig möjligheten att bygga starka relationer.

Vi söker dig som

har erfarenhet av arbetsledning från VVS-branschen och har ett tekniskt intresse. Har du erfarenheter från entreprenad och har drivet till att ta nästa kliv så kan det även vara dig vi söker. Genom tidigare arbetsliv har du införskaffat etablerade kundkontakter inom VVS och fastighetsbranschen.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sweco. Därför ser vi att du som person är ansvarstagande vilket kommer vara av stor vikt för arbetsuppgifterna. För att lära dig och utvecklas i rollen som uppdragsledare krävs det att du visar på nyfikenhet och engagemang.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Sweco är nordens ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande. Deras 14 500 ingenjörer, arkitekter och miljöexperter utvecklar hållbara och värdeskapande lösningar för kunder och samhället. Sweco är ett av Europas tio största teknikkonsultföretag och utför årligen uppdrag i 80 länder över hela världen.
Utöver det utformar Sweco morgondagens hållbara samhällen och städer, men vi är inte ensamma. Allt det vi gör bygger på goda samarbeten. Utan våra kunder är vi inget och det är tillsammans som vi kan göra skillnad.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.