Elingenjör / Elmontör till Sweco i Sundsvall

Elingenjör / Elmontör till Sweco i Sundsvall

För kunds räkning söker vi en elingenjör till Sundsvall.

Om kunden
Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur, de planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete är bland annat hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.

Om uppdraget
Du kommer att vara placerad på Sweco's kontor i centrala Sundsvall med ca 200 medarbetare där du får vara med i uppbyggnaden av den helt nya avdelningen för projektering av installations-el. Du kommer att arbeta i varierande uppdrag för kunder inom bland annat region, kommun, industrin, fastighetsbranschen och olika entreprenörer.

Vi söker både juniora och seniora profiler, därav kan arbetsuppgifterna variera. Vi tror att du antingen är en nyexaminerad elinstallationsingenjör som är redo för en karriär hos Sweco eller en erfaren elingenjör med tidigare branscherfarenhet.
  • Vi tror att du har erfarenhet från någon av nedan kompetenser:
  • Du är utbildad el-installationsingenjör eller har en likvärdig utbildning
  • Du har flerårig arbetslivserfarenhet som elmontör eller elingenjör
  • Du har en ledande position inom el-projektering eller installation på ett entreprenad- eller konsultbolag
  • Du har god social förmåga, är konsultmässig och förstår vikten av goda kundrelationer
  • Du är driven och självgående
Startdatum: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltidstjänst där du den första tiden är inhyrd som konsult via Stegra. Planen är att du på sikt övergår i en anställning hos Sweco

Placering: Sundsvall

Stegra hanterar hela rekryteringsprocessen så alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra. Vi hanterar alla våra uppdrag löpande, så ansök direkt vid intresse. Du är också välkommen att höra av dig direkt till rekryteringsansvarig Johanna Holmquist på johanna@stegra.nu alt 076- 029 90 39.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stegra är rekryteringsbolaget som hjälper arbetsgivare och arbetssökande att ta steget mot ökad tillväxt, både som företag och som människor. Vi har ett genuint intresse av att hjälpa människor och företag att växa. Vi arbetar med både rekryterings- och bemanningslösningar inom flera olika områden. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall och har både lokala och nationella kunder. Det viktigaste för oss är att säkerställa en bra matchning mellan arbetsgivare och dig som söker jobb och är noga med att du alltid har rätt förutsättningar att lyckas i din nya roll. För att läsa mer om oss, besök http://stegra.nu