Teknikansvarig inom Bergteknik

Teknikansvarig inom Bergteknik

Dina arbetsuppgifter

Att arbeta på Sweco Civil innebär möjligheten att vara med på en spännande resa och samtidigt få en inblick i hur konsultbranschen fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att arbeta med projektets samtliga skeden, från planering via projektering till byggande, arbeta med hela verksamhetskedjan från utveckling av tjänster och marknadsföring och anbud till genomförande av uppdrag. Förutom det kommer du även att arbete med resurssättning av uppdrag kring bergteknik. Tjänsten är på heltid och du kommer att ha stor frihet i din roll vad gäller både arbetstider och upplägg.

Sweco erbjuder en spännande fri roll i en expansiv miljö. Idag har Sweco en mängd olika projekt i olika skeden på olika platser i landet.
Gruppen bergteknik jobbar med allt ifrån projektering, fältarbete, mät och datainsamling, specialistroller av olika slag till uppdragsledare med teknikansvar. Till dig som blir vår nästa teknikansvarig kommer du ingå i ett nationellt team med hög kompetens och härlig teamkänsla. Operativt kommer du ingå i ett eller flera av våra bergprojekt. Några av våra projekt idag är SKB slutförvaret och nya tunnelbanan för att nämna några.

Din profil

Till rollen som Teknikansvarig inom Berg och anläggning söker vi framförallt dig som är en utåtriktad och kommunikativ person som motiveras av möjligheten att få jobba med de bästa i branschen och tillgång till den senaste tekniken. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet från anläggningsbranschen samt gruv och bergteknik. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av att arbeta på en myndighet och har erfarenhet av liknande arbete samt gillar att göra affärer.

Det är även meriterande för tjänsten om du
  • Har ett fördjupat kunnande inom exempelvis geofysik, gruvteknik, bergmekanik geologi mm.
  • Har varit uppdragsledare eller specialist inom bergteknik.
  • Arbetat med affärsutveckling, geokonstruktion och geoteknik.
I den här rekryteringen samarbetar Sweco Civil med Clockwork Bemanning och Rekrytering och du kommer att bli anställd hos Sweco Civil. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jonas Bergkvist på telefonnummer: 0733512773 eller via e-post: jonas.bergkvist@clwork.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2020-04-03.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Jonas Bergkvist
Telefon 073-351 27 73
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 apr 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett framgångsrikt, marknadsledande och stort företag? Sweco Civil behöver nu förstärka sitt team med en ambitiös och utåtriktad person till rollen som Teknikansvarig inom berg och anläggning. Låter det som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan idag!