Ingenjörsstudent erbjuds framtid hos Sweco Civil i Sundsvall!

Ingenjörsstudent erbjuds framtid hos Sweco Civil i Sundsvall!

Studerar du ditt sista år på Universitetet och vill få foten in hos en attraktiv arbetsgivare? I rollen hos Sweco har du möjlighet att börja arbeta brett för att få god kännedom gällande vad just du vill inrikta dig mot när du tar sats mot din nya karriär.

I det här uppdraget för Sweco får du kombinera kontorsjobb med fältarbete i en varierande vardag. Du kommer i uppdraget få förkovra dig i geoteknikens fascinerande värld tillsammans med erfarna kollegor. Denna tjänst passar dig som är driven och vill utvecklas tillsammans med Sweco!
Välkommen in med din ansökan!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en junior geolog/byggnadsingenjör som är i slutskedet på sin utbildning. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet. Under de första 12 månadernas arbetar du som konsult via oss och om samarbetet har fungerat väl har du goda möjligheter till en fast anställning hos kundföretaget.

Inledningsvis arbetar du kombinerat med dina studier efter förmåga och i samband med din examen har du möjlighet att gå upp till en heltid. Sweco expanderar och söker därför fler medarbetare till deras kontor i Sundsvall och vill satsa långsiktigt på dig som är ny inom branschen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swecos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsgruppen i Sundsvall är ett tajt team som består i dagsläget av tre personer, totalt består gruppen av elva personer fördelade på flertalet orter och som besitter hög kompetensnivå. Gruppen är i en expansiv fas så här får du möjlighet att vara med i startgroparna av en unik bransch. Dessutom sker ett tätt samarbete med Swecos erfarna geotekniker som kommer att lära dig på plats i deras nyrenoverade fina lokaler

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att arbeta nära tre erfarna kollegor som du får möjlighet att ta lärdom ifrån. Du erbjuds därmed en bredd av arbetsuppgifter och får en bra start på din nya yrkesroll. Sedan i samband med din examen vet vad du vill specialisera dig inom och har möjlighet att inrikta dig mot det du vill göra.

Dina arbetsdagar blir variationsrika och du kommer att arbeta med allt mellan himmel och jord. Du kommer alternera fältarbete på annan ort med handläggning på plats i Sundsvallskontoret. I rollen samverkar du även med fältgeologerna och har kundkontakt med beställare.

Några vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Georadarmätning
  • Utvärdering av mätresultat
  • Författande av tekniska handlingar
  • Redovisning
  • Besiktningar och inventeringar i fält
  • Seismikmätningar
Vi söker dig som

Studerar till geolog- eller byggnadsingenjör och är i slutskedet på din utbildning. Du har B-körkort och kan kommunicera samt skriva på svenska då arbetsuppgifterna förutsätter det. Vidare har du teknisk bakgrund för att kunna hantera olika typer av mätutrustningar. Meriterande är om du har grundkunskaper i CAD eller GIS, det är dock inget krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper för att du ska trivas i rollen. Arbetsuppgifterna förutsätter att du är driven och har en vilja att lära dig av mer erfarna kollegor. Du har därför också en god samarbetsförmåga och är prestigelös i ditt förhållningssätt. För att trivas i arbetsgruppen är du utåtriktad och kommunikativ. Vidare är du handlingskraftig och har stort intresse för området.Vi söker dig som har ambitioner och ledaregenskaper för att utvecklas inom företaget på sikt.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Timanställning student
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt
Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Sweco säkerställer en långsiktig tillväxt och god arbetsmiljö genom att nu slå upp dörrarna till det helt nyrenoverade kontoret, som du kommer trivas i på lång sikt. Sweco är Eurpoas ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande. Deras 14 000 ingenjörer, arkitekter och miljöexperter utvecklar hållbara och värdeskapande lösningar för kunder och samhället. Sweco är Europas största teknikkonsultföretag och utför årligen uppdrag i 80 länder över hela världen.

Sweco är ett framgångsrikt växande företag och behöver både dig med lång erfarenhet av teknik, miljö och arkitektur och dig som nyss tagit examen. På Sweco arbetar de tillsammans i utmanande projekt som bidrar till utvecklingen av ett mer hållbart samhälle. Det finns goda möjligheter till att gör karriär hos Sweco.

Läs gärna mer om Sweco samt deras karriärvägar på deras hemsida: http://www.sweco.se/sv/Sweden/Karriar/.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.