Lernia söker ekonomiassistent till Sundsvalls kommun

Lernia söker ekonomiassistent till Sundsvalls kommun

Om företaget

Servicecenter Ekonomi är en del av Sundsvalls kommuns Servicecenter. Servicecenter har hand om det interna verksamhetsstödet för både kommunens förvaltningar och kommunens bolag. Servicecenter Ekonomis uppdrag är att leverera ett gemensamt och enhetligt stöd inom leverantörsreskontra, kundreskontra, redovisning och fordon.

Tjänsten ingår i Sektion Kundreskontra som idag ansvarar för flödet av kundfakturor. Du blir en del av ett härligt team som kännetecknas av engagemang och kvalitetsmedvetenhet.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent arbetar du både självständigt och i grupp. Dina arbetsuppgifter kommer vara:
  • Telefonsupport/Kundtjänst
  • Kundfakturaregistrering
  • Kundfakturainbetalningar
  • Viss löpande redovisning
Formell kompetens
  • Gymnasieexamen gärna med inriktning inom ekonomi.
  • Erfarenhet av minst 1 ekonomisystem
  • Goda kunskaper i Excel och Office programmen
  • God dator- och systemvana
Meriterande är:
  • Erfarenhet av Raindance
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som ekonomiassistent är du noggrann och målinriktad och det är viktigt för dig att leverera dina arbetsuppgifter med hög kvalitet och med god service. Du uppskattar ett gott samarbete och vet vikten av att skapa goda relationer med både dina kollegor och kunder.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Längre uppdrag/Heltid/Sundsvall

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag! För frågor kring tjänsten är du välkommen att maila mathias.lordell@lernia.se

Observera att vi ej tar emot några ansökningar via mail.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag.

Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Servicecenter Ekonomi är en del av Servicecenter, Sundsvalls kommun. Servicecenter har hand om det interna verksamhetsstödet för både kommunens förvaltningar och kommunens bolag.

Servicecenter Ekonomi omfattar två sektioner: Ekonomi samt Fordon och Verkstad. Vårt uppdrag är att leverera ett gemensamt och enhetligt stöd inom leverantörreskontra, kundreskontra, redovisning och fordon till Sundsvalls kommunkoncerns förvaltningar och bolag. Sektionen Ekonomi har två chefer, en sektionschef för leverantörsreskontra och en sektionschef för kundreskontra/redovisning.