Sjuksköterskor och distriktssköterskor tillsvidaretjänster

Sjuksköterskor och distriktssköterskor tillsvidaretjänster

Sista ansökningsdagen: 2020-07-26

Referensnummer: C40109

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och utveckla Hälso- och sjukvården tillsammans med oss i Sundsvalls kommun?

Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska som brinner för utveckling, gillar att få vara med och påverka och att hitta nya spännande arbetssätt till förmån för våra patienter. Låter det som att vi kan erbjuda dig en intressant utmaning i arbetet hör av dig så vi får tillfälle att träffas. Mer information nedan samt länk för vidare läsning. Välkommen att bli en del av vårt team!

Vilket område intresserar dig?
I våra verksamheter arbetar du tillsammans med flera andra professioner för att tillgodose en god och säker vård för våra medborgare i deras hem, vare sig de bor i villa, lägenhet eller i något av kommunens boenden. Vi har såväl somatisk vård som psykiatri, vård för personer med funktionsnedsättning och korttidsvård och demensvårdsenheter.

Våra verksamheter är indelade i fyra områden; Syd, Väst, Nord och Öst. Du kan läsa mer om de aktuella boendena på https://sundsvall.se/omsorg-och-hjalp/boenden-sarskilda/aldreboende/

Är du nyfiken på att jobba inom alla våra verksamheter? Vi söker även poolsköterskor och distriktssköterskor för pooltjänstgöring.

Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.

Arbetsuppgifter
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med tillträde snarast.

Vi är inne i en spännande utvecklingsfas där vi vill ge alla våra medarbetare förutsättningar till möten, samverkan och erfarenhetsutbyte och där vi uppmuntrar kreativitet och nya idéer. Vi vill ta till vara dina kunskaper och erfarenheter och vi ser handledning av studenter som en del i vår framtida utveckling och viktiga medspelare i verksamheten. Vi är i ett skede där vi nu utvecklar ett tvärprofessionellt arbetssätt och personcentrerad vård.

Vi värderar allas betydelse, inflytande och delaktighet i verksamheten och värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Vi erbjuder dig
  • arbete dagtid
  • för närvarande tjänstgöring var 9:e helg. På distrikt var 6:e helg
  • individuell kompetensutveckling
  • möjlighet att söka Akademisk specialisttjänst (AST).
  • kompetensutveckling med miniseminarier en gång i månaden.
Läs mer om vad Hälso- och sjukvård i Sundsvalls kommun kan erbjuda dig som sjuksköterska: https://sundsvall.se/omsorg-och-hjalp/sjukvard-och-tandvard/jobba-som-sjukskoterska-i-kommunen/

Kvalifikationer
Sjuksköterskelegitimation godkänd av Socialstyrelsen är ett krav. För distriktsskötersketjänst krävs B-körkort.

Vi tror att du som söker har god förmåga att samarbeta, har en personlig mognad och ett gott bemötande. Att vara flexibel och snabbt kunna ställa om i en omväxlande vardag är också viktigt för att du ska trivas hos oss.

Det är viktigt att du har ett intresse och engagemang där individen är medskapare i den vård vi ger. Vi tror även att du är proaktiv och aktivt bidrar till att finna arbetsformer som ger ökad kvalitet för dem vi finns till för, vilket i sin tur ger ökad arbetsglädje. Att se möjligheterna med nya digitala tekniker och nyfikenhet på hur vi kan se de verktyg vi har att tillgå, som värdeskapande är också något vi värdesätter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar lämnas av:

Carina Edin, Enhetschef Syd, 060-19 25 80

Monica Hillvall/Carina Edin, Enhetschef Väst, 060-19 21 61/060-19 25 80

Margreth Söderlund, Enhetschef Nord, 060-19 16 64

Miriam Elffors, Enhetschef Öst, 060-19 25 76

Fackliga företrädare kontaktas via kommunens växel, 060-19 10 00.

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Sundsvall
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 5
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Övrigt
Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: http://www.raddning.info/om-oss/arbeta-hos-oss/deltidsbrandman.html

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktpersoner

Olivia Bergdahl
HR-konsult
Telefon: 060-19 17 69
Mer info
Kontaktperson Olivia Bergdahl
Telefon 060-19 17 69
Område Sundsvall
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://sundsvall.se/
Sista ansökningsdag 26 juli 2020 (11 dagar kvar)