Mekaniker till Servicecenter Fordon och Verkstad

Mekaniker till Servicecenter Fordon och Verkstad

Sundsvalls kommun etablerade 2015 ett Servicecenter för kommunkoncernen. Syftet är att öka effektiviteten och minska kostnaderna samt leverera rätt kvalitet för koncernens gemensamma tjänster inom HR, ekonomi, IT, företagshälsovård, fordon, mat & måltider samt administration. Det gör vi genom att samla de tjänster som samutnyttjas av förvaltningar och bolag på ett och samma ställe i kommunkoncernen tillsammans med ett effektivt arbetssätt och en anpassad styrmodell


Om oss
Servicecenter Fordon och Verkstad är en enhet inom Sundsvalls Kommun som har ansvar för inköp och avyttring av kommunens samtliga fordon tillsammans med en fordonsverkstad som sköter enklare arbeten på personbilar och lätta transportbilar samt säkerställer driften av Stadsbyggnadskontorets tunga fordon och dess utrustning.

Till vår fordonsverkstad söker vi nu en mekaniker.

Uppdraget
De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av felsökning, utförande av reparationer och servicearbete på personbilar och lätta transportbilar. Visst arbete på tunga fordon och kringutrustning kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fordonstekniskt gymnasium eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har några års arbetslivserfarenhet inom yrket eller liknande verksamhet och god kännedom om fordonsmekanik/tekniskt arbete, Har du kompetensintyg inom svets, hydraulik, fordonsglas eller yrkesutbildning från VAG är det meriterande. Du behöver kunna prata, läsa och förstå svenska väl då våra system är baserade på svenska. Goda kunskaper i engelska är meriterande. Vidare bör du ha en god administrativ förmåga och datorvana då arbetsrapportering är en viktig del i arbetet. Arbetsuppgifterna innefattar en del tunga lyft och fysiskt arbete. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi uppskattar en glad och prestigelös person som bidrar med god stämning och samarbetsförmåga i teamet. Självklart är din effektivitet och arbetsmoral hög och du är en målmedveten person. Vidare är du noggrann och van att hantera perioder med högt arbetstempo.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder en tjänst med varierande och utvecklande arbetsuppgifter. Du blir en del av ett team som kännetecknas av engagemang och professionalism. Du har också möjlighet att påverka avdelningens utveckling. Utöver detta erbjuder kommunen även ett förmånligt friskvårdsavtal samt friskvårdstimme.

Övrigt
Anställningen är tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Vill du veta mer?
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta sektionschef Ulf Rautila, tfn 070-522 79 79, ulf.rautila@sundsvall.se

Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryteringsspecialist Anna Persson tfn: 060-19 21 17, anna-lena.z.persson@sundsvall.se


Fackliga företrädare
Johan Hallin-Kommunal, tfn 070-186 61 31, johan.hallin@sundsvall.se

Ansök senast 2 oktober 2019

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anna Persson
Telefon 060-19 21 17
Område Sundsvall
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://sundsvall.se
Sista ansökningsdag 2 okt 2019 (16 dagar kvar)