Lärare i Svenska och Engelska till Höglundaskolan

Lärare i Svenska och Engelska till Höglundaskolan

Är du vår nya lärare i svenska och engelska?
Det är mycket möjligt, framför allt om du gillar att arbeta tillsammans med andra för att nå högt ställda mål och du brinner för ditt ämne. Du tror på litteraturens möjligheter, på grammatikens skönhet och text och tal som kommunikativa nyckelkompetenser för dagens elever.

Du tycker, precis som vi, att en lärare ska ha fokus på att undervisa och utveckla sin profession tillsammans med andra, och du vill under några år ingå i vårt projekt heltidsmentorer vilket innebär att man som lärare kan i större utsträckning fokusera på undervisning av sina ämnen.

Höglundaskolan i Sundsvall är en 4-9 skola där undervisande personal är organiserade i lärarlag och eleverna i arbetsenheter. Skolan har ca 600 elever och ca 80 anställda. Skolan är byggd 1928 men är moderniserad och ligger vackert på Södermalm. Vår profil kallar vi "HELA JAG - hälsa, trivsel och lärande". och vår vision är att vi vill vara "En skola i tiden för framtiden". Vår arbetsmiljö är en jätteviktig del av det dagliga arbetet och vi är alla varandras arbetsmiljö. Vid Höglundaskolan strävar vi efter att arbeta systematiskt med SAM – Systematiskt arbetsmiljöarbete och OSA – Organisatorisk och social arbetsmiljö för att stärka vår skola både för elever men framförallt för vår personal.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad lärare i svenska och engelska med lärarlegitimation. Vi ser även att du är en person som gillar att arbeta självständigt, har en god social förmåga samt tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har också ett positivt och professionellt förhållningssätt mot både elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2019-01-08

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att någon av tjänsterna tillsätts den vägen.

Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Kontakt
Ulf Östholm, Rektor
060-19 89 29

Fackliga företrädare
Agneta Jonsson, Lärarförbundet,
060-19 89 00 eller 070-350 32 23

Joel Hammarström, LR,
060-19 89 07/8 eller 070-751 54 43

Din ansökan
I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Sista ansökningsdag: 23 november 2018
Mer info
Kontaktperson Ulf Östholm, Rektor
Telefon 060-19 89 29
Område Sundsvall
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://sundsvall.se
Sista ansökningsdag 23 nov (9 dagar kvar)