Grundskollärare år 1-6 till Vallens miljöskola

Grundskollärare år 1-6 till Vallens miljöskola

Barn- och utbildningsförvaltningen söker Grundskollärare i år 1-6 till Vallens miljöskola

Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Vi gör det goda livet möjligt" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningsledningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Våra medarbetare är viktiga för oss!

Välkommen till natursköna Vallens miljöskola som ligger i Kovland. 14 minuter från Sundsvalls centrum, 13 minuter från Timrå, 23 minuter från Matfors, 26 minuter från Njurunda och 32 minuter från Liden. Så centralt som det bara går att komma!

Här får du tillgång till fina natur- och friluftsområden med stora möjligheter att bedriva undervisning utomhus. Vi lagar vår egen mat, serverar 3 alternativ varje dag och har fokus på närproducerat, KRAV och ekologiskt. Vi är anslutna till Skol IF och tar deltar i alla DM som erbjuds.

Vi arbetar aktivt för att förebygga kränkningar och mobbing.

Dina arbetsuppgifter
Klasslärare i årskurs 4. Alla förekommande arbetsuppgifter som lärare.
Kontakta oss gärna för information om tjänsten.

Kvalifikationer
Utbildad lärare för årskurs 1-6 med lärarlegitimation

Du har ett gott ledarskap, är strukturerad och har god samarbetsförmåga. Du sätter eleven i centrum och strävar efter att se möjligheter och lösningar för att eleven ska nå så långt som möjligt. Arbetslaget ser du som ett stöd och ett forum där du kan bidra med idéer att utveckla verksamheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Ferietjänst med tillträde 15 augusti 2018.

Tillsättning gäller under förutsättning av att det inte finns anställda inom förvaltningen som har företrädesrätt.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal

Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi erbjuder dig en klasslärartjänst. Möjlighet finns att samarbeta med andra klasslärare utifrån ämnesbehörighet och intresse. Du möter en klass 4 med 26 elever. Du kommer att tillhöra arbetslag 3-6.

Skolan bedriver ett systematiskt kvalitetsarbete och läsåret 18/19 så fokuserar vi på digitalisering enligt LGR-11.

Ett bra klimat på skolan ger dig möjlighet att fokusera på planering, genomförande och utvärdering av undervisning. Både enskilt och tillsammans med kollegor.

Fackliga företrädare
Martina Westling LR 070-293 22 05
Yvonne Stenmark Lärarförbundet 070-180 04 69

Din ansökan
I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren