Arbetsledare till Parkavdelningens driftsektion

Arbetsledare till Parkavdelningens driftsektion

Om arbetsplatsen

Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.

Stadsbyggnadskontoret är en av åtta förvaltningar inom Sundsvalls kommun. Förvaltningen har en viktig roll när det gäller att öka kommunens utveckling och attraktivitet. Parkavdelningen ansvarar för skötsel, planering och utveckling av Sundsvalls kommuns park- och naturmark. Vi driver och medverkar i projekt för utveckling av gröna och rekreativa miljöer i kommunen. Avdelningen har fem tjänstepersoner och åtta parkarbetare anställda. Under sommaren tillkommer ca 20 säsongsanställda och 10 ferieungdomar.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet!

I tjänsten som arbetsledare arbetar du tillsammans med personal och sektionschef inom avdelningen med drift av våra parker och naturområden. Du är spindeln i nätet vilket innebär att du samordnar resurser, hanterar och fördelar felanmälningar och synpunkter från allmänheten både via vårt datasystem samt personligen. Du ansvarar för inköp av material och tjänster från ramavtal samt hantering av leverantörsfakturor. Tjänsten ställer krav på förmågan att kunna rycka in och arbeta operativt där behovet finns. Vintertid hjälps vi åt med skogs- och röjningsarbete, renhållning, underhåll samt handskottning åt gatuavdelningen.

I tjänsten som arbetsledare har du kontakt med såväl egen personal på enheten som entreprenörer inom samtliga områden. Då arbetet kan vara mer intensivt under vissa perioder ställer tjänsten krav på förmågan att kunna arbeta med flera frågor parallellt samt förmågan att kunna prioritera rätt. Du behöver även planera ditt arbete, både självständigt och tillsammans med kollegor. Du deltar i verksamhetsutveckling inom ditt ansvarsområde. Kvalitetsmedvetande är centralt och en samsyn inom den ekonomiska ramen.
Du har relevant utbildning och erfarenhet med inriktning från den gröna sektorn såsom trädgård, markbyggnad, skogsskötsel och liknande samt erfarenhet från arbetsledande position och arbetsmiljöfrågor. Alternativt har du likvärdig kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet. Du har datorkunskap och kan hantera Officepaketet och kan med lätthet ta dig an nya program och rutiner.

Det är meriterande om du har:
  • växtkännedom
  • motorsågskörkort
  • markanläggningskunskap
  • arbetsmiljöutbildning
  • skyliftutbildning
För att lyckas i det här uppdraget är dina personliga egenskaper mycket viktiga och vi kommer att lägga stor vikt vid dem i den här rekryteringen. Som person är du engagerad, serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Du tar ansvar och löser uppgifter med avdelningens, medarbetares och kommuninvånares bästa i åtanke. Du har en god kommunikativ förmåga men du är också en samarbetsinriktad och ansvarstagande lagspelare som gillar att arbeta såväl utomhus som inne på kontor.

Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska, i såväl tal som i skrift. Då tjänsten innefattar resor är B-körkort ett krav.

Tjänsteort: Sundsvall

Antal tjänster: 1

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Monica Ohlsson
Telefon 060-19 16 63
Område Sundsvall
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundsvall.se/
Sista ansökningsdag 6 dec 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren