Engagerad Däckmontör

Engagerad Däckmontör

Vi söker en driven däckmontör till vår verkstad i Nacksta.

Arbetsuppgifter

Huvudinriktningen för tjänsten är att jobba med däck som däckmontör i alla däckdimensioner samt mycket kundkontakt. Vi har jourverksamhet, vilket är schemalagd och ingår i tjänsten. Tjänsten innefattar även att utföra alla förekommande göromål i och utanför däckverkstan.

En del av arbetsuppgifterna är administrativa, noggrannhet och en stark vilja att bidra till att saker ska fungera bra är också viktigt. Vi jobbar i branschsystemet DäckData.

Stresstålighet är en viktig egenskap då däckbranschen är mycket säsongsinriktad med två kraftiga försäljningstoppar under året. Då arbetar vi med hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet.

Din profil

Vi söker dig som tidigare arbetat med fordon, är driven och engagerad med en praktisk läggning. Du har intresse för och vill jobba både med mindre och större fordon. Du ska trivas och vara bekväm i kontaken med kunder och att hugga i där det behövs samt att både jobba i grupp och självständigt med egna initiativ.

Som person är du engagerad, glad, positiv, prestigelös, initiativtagande och innehar en stor känsla för service. Du bör trivas i nya miljöer och ha en god samarbetsförmåga samt vara flexibel vad gäller arbetstider och arbetsuppgifter. Rollen passar dig som uppskattar och klarar av ett praktiskt och fysiskt krävande arbete och vill arbeta på en mindre däckverkstad där alla hjälps åt och samarbetar.

B-körkort är ett krav i tjänsten och det är meriterande om du har C-kort.

Ansök nu

Sök gärna tjänsten redan idag, då vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus eller Henrik på telefonnummer: 060-66 46 76.

Meljansökan:
rekrytering@gummiverkstan.com

Postansökan:
Sundsvalls Gummiverkstad AB
Axvägen 18
853 50 SUNDSVALL
Mer info
Kontaktperson Marcus & Henrik
Telefon 060-66 46 76
Email Mejla Marcus & Henrik
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gummiverkstan.com
Sista ansökningsdag 30 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundsvalls Gummiverkstad AB har funnits i Sundsvall sedan 1950 och vi är idag 6 medarbetare med en omsättning på 20 MSEK per år. Vi har vår verkstad i Nacksta.

Vi arbetar med all däckservice i alla däckdimensioner och utför hjulinställningar på personbilar, vi arbetar både på verkstaden och ute på fältet.

Våra öppettider är helgfria vardagar 07.00-16.00, utöver det erbjuder vi våra kunder dygnet runt jourservice.

Sundsvalls Gummiverkstad AB är en av Sundsvalls största privatägda däckfirmor och vi är sedan 1999 partner i Euromaster som är en internationell kedja av däck-verkstäder ägda av Franska däcktillverkaren Michelin.