Transportledare till Sundfrakt

Transportledare till Sundfrakt

Trivs du bäst i en variationsrik vardag, där du får ge utrymme för din snabba problemlösning och samtidigt arbeta med människor? Är dessutom struktur och utveckling dina ledord? I denna tjänst kommer du att ges de bästa förutsättningarna för att bli en effektiv och självgående transportledare, så sök idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Sundfrakts räkning en transportledare. Sundfrakt har en positiv tillväxt samtidigt som en av transportledarna inom affärsområde Logistik & Miljö slutar, därför söker vi hans ersättare som vill bli långsiktig hos dem. Främsta fokus i denna tjänst är specialtransporter såsom tungt, brett, långt, högt och även maskintransporter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sundfrakts önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som transportledare har du en central roll för att planera och dirigera trafiken till åkerier och chaufförer. Via telefon, e-mail och trafikledningssystemet hanterar du de bokningar som kommer in och dirigerar trafiken på ett logistiskt bra sätt. En viktig del i tjänsten är dessutom att jaga nya volymer.

I denna roll kommer du att tillhöra ett team om fyra andra medarbetare. Du kommer att få en gedigen introduktion så att du så snabbt som möjligt kommer in i arbetet.

Arbetsuppgifter som ingår:
  • Leda och dirigera trafik
  • Hantera specialtransporter
  • Söka dispenser för specialtransporter
  • Lämna priser till kunder på enskilda transporter eller upplägg
  • Svara på frågor till chaufförer, kunder och andra samarbetspartners
  • Delta på kundbesök
  • Administrativt arbete i form av återrapportering mm.
Vi söker dig som

Gärna har tidigare erfarenhet inom logistik alternativt transportbranschen och gärna tidigare arbete med specialtransporter, men det är inget krav för tjänsten. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift samt goda IT-kunskaper vilket arbetsuppgifterna kräver.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sundfrakt. Du är utåtriktad och affärsmässig gentemot kunder, chaufförer samt samarbetspartners. Vidare är du noggrann och har intresse för logistik.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
ARBETSTIDER: 07.30-16.30, med tillgång till flextid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ida Strömgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Sundfrakt är ett logistikföretag som säljer transport- och maskintjänster till såväl privata som offentliga sektorn. Försäljningen sker över hela landet men huvudsakligen inom Västernorrlands län. Bolaget har sitt huvudkontor i Sundsvall och försäljningskontor i Härnösand, Sollefteå och Ånge. Bolaget är uppdelat i Affärsområdena Anläggning, Logistik & Miljö samt Tank & Bulk. Som trafikledare kommer du att tillhöra affärsområdet Logistik & Miljö.

Sundfraktskoncernen omsätter strax över 1 miljard och är en av de större aktörerna i landet. Koncernen sysselsätter ca 500 personer och den egna personalstyrkan är runt 70 medarbetare. Organisationen kännetecknas av korta beslutsvägar, ett öppet ledarskap, egna initiativ och affärsmannaskap.

Företagets affärsidé är att leverera kundanpassade, konkurrenskraftiga och långsiktigt hållbara logistiktjänster och produkter.

Läs gärna mer om hur Sundfrakt presenterar sig på hemsidan: http://www.sundfrakt.se
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.