Transportledare till Sundfrakt

Transportledare till Sundfrakt

Trivs du bäst i en variationsrik vardag, där du får utrymme för din snabba problemlösningsförmåga och samtidigt arbeta med människor? Är dessutom struktur och utveckling dina ledord? Vi söker en person som kommer att kunna börja omgående varpå vi önskar se en ansökan från dig inom kort.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Sundfrakts räkning en transportledare.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sundfrakt fram till den sista augusti med möjlighet till förlängning. En av Sundfrakts medarbetare kommer att vara föräldraledig vilket är anledningen till denna rekrytering till affärsområde Logistik & Miljö.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sundfrakts önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som transportledare har du en central roll för att planera och dirigera trafiken till åkerier och chaufförer. Via telefon, e-mail och trafikledningssystemet och även i kundens affärssystem SAP hanterar du de bokningar som kommer in och dirigerar trafiken på ett logistiskt bra sätt. Du gör avvägningar vilka sändningar som passar för samlastning och optimerar varje transport.

I denna roll kommer du att tillhöra ett team om fyra andra medarbetare. Du kommer att få en gedigen introduktion så att du så snabbt som möjligt kommer in i arbetet.

Arbetsuppgifter som ingår:
  • Leda och dirigera trafik
  • Svara på frågor till chaufförer, kunder och andra samarbetspartners
  • Administrativt arbete i form av återrapportering mm.
Vi söker dig som

Gärna har tidigare erfarenhet inom logistik alternativt transportbranschen, men det är inget krav för tjänsten. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift samt goda IT-kunskaper vilket arbetsuppgifterna kräver.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sundfrakt. Du är kommunikativ och bidrar med energi till arbetsgruppen. Vidare har du en god samarbetsförmåga och intresse för logistik.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ida Strömgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Sundfrakt är ett logistikföretag som utför transport- och maskintjänster till såväl privata som offentliga sektorn. Transporterna sker över hela landet och till stor del inom Västernorrlands län. Bolaget har sitt huvudkontor i Sundsvall och försäljningskontor i Härnösand och Ånge. Bolaget är uppdelat i tre affärsområden; Anläggning, Logistik & Miljö samt Tank & Bulk.

Sundfraktgruppen består av bolagen i koncernen samt delägarnas anslutna fordon och företag. De består av över 180 bolag och sysselsätter över 500 personer. Företagets affärsidé är att leverera kundanpassade, konkurrenskraftiga och långsiktigt hållbara produkter genom maskin- och logistiktjänster. Organisationen kännetecknas av korta beslutsvägar, ett öppet ledarskap, egna initiativ och affärsmannaskap.

Sundfrakts vision är att visa vägen och bidra till hållbar utveckling för såväl samhälle som näringsliv. För att lyckas ligger fokus på försäljning, effektivisering, hållbarhet, kommunikation och digitalisering. Sundfrakt gör skillnad!

Läs gärna mer om Sundfrakt på: http://www.sundfrakt.se.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.