Ekonom till Sundfrakt AB

Ekonom till Sundfrakt AB

I tjänsten som ekonom hos Sundfrakt kommer du att erbjudas meriterande arbetslivserfarenhet där du samtidigt kommer att tillhöra ett nära team i ett företag som står för professionalism, affärsmässighet och glädje. Urval sker löpande och vi hoppas göra klart med en anställning så snart som möjligt, skicka därför in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Sundfrakts räkning en ekonom.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sundfrakt. Vikariatet är planerat att löpa fram till 31 maj 2020 när personen som är på föräldraledighet är tillbaka på plats.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sundfrakts önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonom kommer du bland annat att arbeta med följande arbetsuppgifter:
  • Avstämning av huvudböcker
  • Krav och inkasso
  • Avräkning av delägare samt övriga delägarfrågor
  • Vidarefakturering av interna kostnader
  • Allmän ekonomiadministration
I rollen ingår att ha kontakt med medarbetare samt anslutna åkare, som är delägare av Sundfrakt, via både telefon och mail.

Inledningsvis kommer du att få en övergripande introduktion av Sundfraktskoncernen samt en introduktion av arbetsuppgifter tillsammans med ditt team. Du kommer att ha ett nära samarbete och erbjudas stöttning i ditt arbete av två andra kollegor som ingår i teamet.

Vi söker dig som

Är utbildad gymnasieekonom alternativt studerat någon YH- eller KY-utbildning och med praktisk erfarenhet av bokföring samt månadsbokslut. Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift då du kommer att kommunicera både internt och externt.

Vidare har du goda kunskaper inom Office365 och det är meriterande för tjänsten om du har tidigare erfarenhet av Briljant, Ascendo eller Adorro.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sundfrakt. Därför är du ansvarstagande genom att du visar engagemang för ditt område. Arbetsuppgifterna förutsätter att du är strukturerad och har en god samarbetsförmåga vilket kommer att vara avgörande i rollen.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Viktoria Engsoo

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Sundfrakt är ett logistikföretag som utför transport- och maskintjänster till såväl privata som offentliga sektorn. Transporterna sker över hela landet och till stor del inom Västernorrlands län. Bolaget har sitt huvudkontor i Sundsvall och försäljningskontor i Härnösand och Ånge. Bolaget är uppdelat i fyra affärsområden; Anläggning, Logistik & Miljö samt Tank & Bulk.

Sundfraktgruppen består av bolagen i koncernen samt delägarnas anslutna fordon och företag. Dem består av över 180 bolag och sysselsätter över 500 personer. Företagets affärsidé är att leverera kundanpassade, konkurrenskraftiga och långsiktigt hållbara produkter genom maskin- och logistiktjänster. Organisationen kännetecknas av korta beslutsvägar, ett öppet ledarskap, egna initiativ och affärsmannaskap.

Sundfrakts vision är att visa vägen och bidra till hållbar utveckling för såväl samhälle som näringsliv. För att lyckas ligger fokus på försäljning, effektivisering, hållbarhet, kommunikation och digitalisering. Sundfrakt gör skillnad!

Läs gärna mer om Sundfrakt på: http://www.sundfrakt.se.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 9 dec 2019 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.