Produktägare till Sund Birsta!

Produktägare till Sund Birsta!

Med innovativa lösningar, marknadsledande prestanda och service i världsklass sätter vi standarden för hanteringsutrustning inom valsverksindustrin.

Här erbjuds du som har ingenjörsutbildning möjligheten att arbeta i en ansvarsfull roll hos en världsledande leverantör av högteknologiska system och maskiner.

Information om Sund Birsta:
Ända sedan de första Sund Birsta-maskinerna togs i bruk under 1960-talet har vi arbetat med att förbättra vår teknologi för att kunna möta de ständigt ökande kraven från våra kunder. Våra lösningar minimerar oplanerade stopp i produktionen, reducerar riskerna för personskador och sänker energiförbrukningen.

Sund Birsta är sedan en lång tid tillbaka en del av Danieli - en av världens största och främsta leverantörer av kompletta stål- och valsverk. Danieli finns representerade med kontor och installationer över hela världen, vilket ger oss resurser och förutsättningar för att bättre kunna tjäna våra kunder oavsett var de befinner sig.

Arbetsuppgifter:
Som Produktägare har du det övergripande ansvaret för tilldelad produkt. Du förstår kundens behov, kraven från marknaden och ansvarar för att produktutvecklingen sker enligt företagets uppsatta utvecklingsmål. Du jobbar tillsammans med övriga befattningar inom produktlinjen så att tilldelad produkt uppfyller förväntningar på kostnad, funktion och kvalitet.

Vidare kommer du hålla i produktrelaterade utbildningar och instruera personal som medverkar i utvecklingsprojekt och konstruktionsuppdrag. Rollen innebär även teknisk support och underlag till andra avdelningar, dotterbolag, kunder och verkstäder.

Självklart erbjuds du en gedigen introduktion. Vårt två-veckors program säkerställer att du får de bästa förutsättningarna att komma in i arbetet.

Resor i tjänsten förekommer.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Mekanisk konstruktion
  • Godkänna teknisk dokumentation
  • Medverka vid montering, provkörning och idrifttagning
  • Kundbesök
Vi söker dig som:
Har en högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet med inriktning mot mekanik eller teknisk design. Vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet av konstruktion för tyngre industrier och maskinsäkerhetsarbete.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sund Birsta. Du är som person strukturerad, noggrann och kostnadsmedveten. Du uttrycker dig mycket väl i både tal och skrift i svenska och engelska då de flesta kunder finns utomlands.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid rekrytering
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Söderström

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för Sund Birstas räkning produktägare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Sund Birsta.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sund Birstas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://professionalsnord.se/
Sista ansökningsdag 24 dec 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!