Servicetekniker

Servicetekniker

Resande servicetekniker till Sund Birsta AB, Nordamerika

Ända sedan de första Sund Birsta maskinerna togs i bruk under 1950-talet har vi arbetat med att förbättra vår teknologi för att kunna möta de ständigt ökande kraven från våra kunder. Detta har resulterat i en rad tekniska innovationer som satt standarden för prestanda, hållbarhet, energieffektivitet och säkerhet för hanteringsutrustning inom valsverksindustrin. Idag anses vi därför vara den ledande leverantören på marknaden.
Vårt huvudkontor har ända sedan starten funnits i Sundsvall och här sker fortfarande utveckling av vår kärnteknologi. Det är också här de mest komplexa delarna av vår utrustning monteras och testas för att säkerställa den höga kvalité och prestanda som våra kunder förväntar sig. 
Sund Birsta AB är en världsledande leverantör av hanteringsutrustning till valsverk. Företaget har ca 120 anställda i Sverige, USA och Kina och huvudkontoret är placerat i Sundsvall. Sund Birsta är en del av Danieli Group som är en av världens ledande leverantörer av kompletta stål- och valsverk. 

Om jobbet

Som servicetekniker arbetar du till största del med inspektioner, reparationer och service av våra maskiner. Du får möjlighet att resa runt till våra kunder i Nordamerika, utmana din utveckling av ditt tekniska intresse och bygga långsiktiga relationer med dina kunder. Du fungerar som teknisk support till kunder såväl som till kollegorna på säljavdelningen och du är en viktig del i att utbilda kundens personal i att drifta våra maskiner. Initialt utgår du från vårt huvudkontor i Sundsvall för utbildning och introduktion, i förlängningen kommer dina kunder att finnas i Nordamerika. För att ha närmare till dina kunder erbjuds du därför möjlighet att längre fram placeras i Florida, USA och det är önskvärt att du vill bosätta dig där på sikt.

Din profil

För att lyckas i den här rollen behöver du ha ett gediget tekniskt intresse, såväl som goda ”people skills” och ett pedagogiskt sätt. Du trivs med att jobba i ett högt tempo, träffa nya människor och skifta miljöer. Flexibel är en egenskap du kan identifiera dig med, samt att du är strukturerad och serviceinriktad. Du behöver känna dig trygg med att ta täten i ditt arbete, samt ha goda kommunikativa förmågor med dina kunder såväl som kollegor. Du behöver dessutom ha följande kvalifikationer:

  • Högskole- eller civilingenjör med inriktning mot mekanik, hydraulik, elsystem, automation PLC eller liknande

  • Operativ erfarenhet inom området mekanik, hydraulik och/eller elsystem

  • B-körkort

  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en självständig och utvecklande roll inom ett framgångsrikt internationellt företag som har ett starkt varumärke inom stålindustrin. Du jobbar intensivt under perioder och har möjlighet till längre ledigheter. Vi värnar om våra anställda och försöker anpassa arbetet för att ge dig en god balans i vardagen. Hos oss får du möjlighet att se världen, möta olika kulturer och knyta långsiktiga kontakter. Vi arbetar aktivt med att utveckla vår kultur och att skapa en miljö där alla trivs och har möjlighet att utvecklas.

Anställningsomfattning

Tills vidare

Anställningsform

Heltid

Arbetstid och lön

Varierande arbetstider. Fast lön enligt överenskommelse, traktamente samt resetillägg

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Högberg, konsultchef Sundsvall på telefonnummer 073-765 40 24. Ansök senast 2022-12-18 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se