Undersköterskor - heltid & deltid

Undersköterskor - heltid & deltid

StudentConsulting söker nu ett antal undersköterskor för uppdrag till en av våra samarbetspartners i Sundsvall.

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker omgående ett antal undersköterskor för uthyrning på heltid eller deltid på både längre och kortare perioder. Kanske är du student på universitetet men har tidigare jobbat som undersköterska och vill dryga ut kassan lite i sommar? Eller så vill du kombinera din nuvarande deltidsanställning och få upp din anställningstid. Vi söker också dig som är på jakt efter ett nytt heltidsuppdrag!

StudentConsulting är en flexibel samarbetspartner och brinner för att skapa jobb för människor. Just nu behövs din kompetens mer än någonsin!

Vi har uppdrag som startar relativt omgående på lite olika varaktighet och är intresserad av att komma i kontakt med dig som är utbildad undersköterska. Uppdragen är i Sundsvall med omnejd och det är positivt om du har körkort och tillgång till bil, men det är ej ett krav. Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av StudentConsulting och blir uthyrd till vår kund.

Arbetstider kommer att variera mellan dagtid, kvällstid och nattid. Även helger kan förekomma.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för en deltidstjänst ställer vi ett krav på att du är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%. Söker du ett heltidsarbete finns inget sådant krav. Det är dock ett krav att du är utbildad undersköterska och kan intyga detta. Arbetet är kommunikativt, både muntligt och skriftligt, därför krävs det att du pratar och skriver svenska obehindrat. Vidare är du en social och omhändertagande person som trivs i den omvårdande rollen. I dessa tider är det av yttersta vikt att du är noggrann och mån om din egen och andras hälsa.

Tjänsterna kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person och intervjuer och kontakt med er sökanden sker av den anledningen löpande. Är du intresserad av nytt uppdrag så skicka då in en ansökan så snart som möjligt. Eventuella frågor om tjänsterna hänvisas till ida.holmer@studentconsulting.com och tänk på att alla ansökningar måste gå via vår hemsida och vi går ej vidare med kandidater som mailar eller postar CV och personligt brev. Har du problem med ansökningsprocessen så ta kontakt med Ida.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Vårdbiträde, Omsorg, Vård, Uska, Undersökterska

Sökord: Vårdbiträde, Omsorg, Vård, Uska, Undersökterska
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com