Trafikledare / Trafikplanerare till kund i Sundsvall

Trafikledare / Trafikplanerare till kund i Sundsvall

StudentConsulting söker nu för kunds räkning en Trafikledare/Trafikplanerare till Sundsvall. Vår kund är en stor aktör inom logistikbranschen. Har du tidigare erfarenhet från liknande arbete och vill arbeta för en ledande aktör?

Information om uppdraget:

I tjänsten som trafikledare ansvarar du för att planera, optimera och leda godstransporter i Sundsvall med omnejd. Med stöd av dina kollegor förväntas du utföra arbetet på ett affärsmässigt och ekonomiskt fördelaktigt sätt. Trafikledningen är en aktiv funktion där besluten är snabba och ingen dag är den andra lik.

Du arbetar tillsammans med andra trafikledare och transportledare och andra administrativa funktioner i Sundsvall. Anställningen kan inledas med att du blir anställd av oss under 6 månader och sedan överanställd av vår kund eller att du blir direktrekryterade till vår kund. Denna dialog tar vi tillsammans under rekryteringsprocessens gång och här spelar din tidigare erfarenhet en stor roll.

Placeringsort Sundsvall. Arbetstider vardagar kontorstid. Tillträde enl. överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi tror att du är en lugn och kreativ person med stor egen drivkraft som har stort fokus på att hitta de bästa lösningarna. Du har förmågan att angripa utmaningar utifrån ett helikopterperspektiv och lägger pusslet därefter. Du har god geografisk kännedom och du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat samt har god datavana. Vidare har du erfarenhet från trafikledning/planering samt är administrativt skicklig. Telefonen är ett viktigt verktyg när det kommer till planera, ändra och söka information, så du bör känna dig bekväm med det

Låter detta intressant? Vi arbetar löpande med urval och intervju och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person. Sök redan idag!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se