Terminalarbetare till Timrå Terminalen- Sommarvikariat på heltid

Terminalarbetare till Timrå Terminalen- Sommarvikariat på heltid

Vill du kunna njuta av sommaren, men ändå jobba heltid som terminalarbetare under sommaren? Vi söker dig som vill jobba skift med ett bra schema för heltidstjänst 12 veckor! Är du en självgående och noggrann person som har truckort? Vi har jobbet!

Information om uppdraget:

Studentconsulting söker till vår kund en Terminalarbetare/truckförare. Sundsvalls Expressbyrå är ett drygt 100-årigt familjeföretag som är verksamt inom flytt, magasinering och transporter mot privatpersoner, företag och offentliga organisationer.

Till Terminalen i Timrå (Timrå Industriområde) söker vi dig som vill ingå i ett skiftgående arbetslag under sommaren. Arbetsuppgifterna kommer främst vara av- och pålastning av pappersmassa från lastbilar och godståg. Detta är ett skiftgående pass som innebär mycket ensamarbete och ett krav är att du är självgående och bra på att ta eget initiativ.

Arbetstiderna är pass om 12 timmar med start 05:30-18:30 eller natt 17:30-06:30, där du jobbar mellan v 25-32. Schemaläggning sker 3-4 pass i följd, därefter 5-6 dagar ledigt i ett rullande schema.

Detta är ett rekryteringsuppdrag och StudentConsulting hanterar hela denna rekryteringsprocess, men anställning kommer att vara direkt hos Sundsvalls Expressbyrå dom driftar Timrå Terminal.

Detta söker vi:

Du som söker få gärna har erfarenhet från arbete på lager eller som truckförare. Ett krav för denna tjänst är att du talar och skriver svenska flytande, har truckkort för motviktstruck 8 ton (B1) samt gärna B-körkort och gärna egen bil för att ta dig till och från jobbet. Då terminalen ligger i Timrå industriområde behöver du ha möjlighet att infinna dig under tider då det är svårt att åka kollektivt. Ett krav för anställning är att du kan jobba hela den angivna perioden.

Tillsättning sker så snart vi har hittat rätt kandidat, löpande urval och intervjuer görs. För frågor om denna tjänst kontakta Ida Holmer, ida.holmer@studentconsulting.com
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com