Teknisk helpdeskmedarbetare till supportavdelning

Teknisk helpdeskmedarbetare till supportavdelning

För kunds räkning söker vi en IT-supportmedarbetare med start under oktober. Vår kund är en rikstäckande leverantör av sina tjänster och produkter och har sin IT-support i Sundsvall.

Information om uppdraget:

Uppdraget är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och jobbar som uthyrd konsult till vår kund. Tjänsten är på heltid och sträcker sig under 6 månader, eventuellt med möjlighet till förlängning. Du kommer vara stationerad hos vår kund som har kontor i Birsta och vara en extraresurs på IT-supporten som idag består av två kollegor.

Arbetet innebär supporthantering via telefon, mail och ärendesystem. Det kan handla om att ändra lösenord, uppdatera användarkonton och reda ut andra problem som uppstår när tekniken krånglar men även mer avancerade ärenden som kräver viss förkunskap.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett intresse för IT och teknik samt förmåga att tänka logiskt och se flöden. Krav på minst ett års erfarenhet av liknande arbete. Du trivs med att arbeta i en rådgivande och problemlösande roll. Självklart har du hög servicenivå och motiveras av att arbeta i team, vidare är du kommunikativ och lösningsfokuserad.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du har;
  • Tidigare erfarenhet av arbete med Microsoft Office i en helpdeskroll: Skapa mail-konton, Ad-konton och kunna vägleda interna medarbetare i office-paketet.
  • Kunskap om servrar: Hur de fungerar
  • Kunskap om nätverk: Hur det är uppbyggt, hur användare lokalt ska ansluta, guidning etc.
Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt matchning och kan därmed komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Ida Holmer 070-376 03 79.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se