Systemutvecklare inom Java

Systemutvecklare inom Java

StudentConsulting rekryterar nu en systemutvecklare inom Java till vår kund Solarplexus IT-Strategi. Företaget expanderar och söker därför fler duktiga medarbetare! Placeringsort är Sundsvall, Göteborg eller Stockholm.

Information om uppdraget:

Solarplexus IT-strategi är ett IT-konsultföretag med hög kompetens och mångårig erfarenhet av informationsteknik. Företaget kännetecknas av starkt resultatfokus och ansvar för att kunden snabbt får effekt av insatsen. Solarplexus levererar högkvalitativa administrativa IT-tjänster i såväl enkla som stora och komplexa uppdrag inom bland annat förvaltning, ärendehantering och utbildning.

Placering kan vara på Solarplexus kontor i Sundsvall, Göteborg, eller Stockholm. Tillsättning sker när vi hittat rätt kandidat och anställningen påbörjas enligt överenskommelse. För dig som kanske överväger att flytta till Sundsvall på sikt ges du här en unik möjlighet att påbörja anställningen i Göteborg eller Stockholm för att på sikt byta bostadsort, men jobba kvar i samma företag och uppdrag. I Sundsvall har du naturen, skidbackarna, havet och ett bra restaurangliv några minuter från kontoret i centrala stan. Varför inte ta båten till jobbet eller en kort cykeltur med utsikt över Sundsvallsfjärden?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker efter överenskommelse och tjänsten är en direktrekrytering där du anställs av Solarplexus. Vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen i nära samarbeta med vår kund. Alla frågor om tjänsten besvaras av StudentConsulting. Vi går löpande igenom ansökningar och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill arbeta med systemutveckling inom Java. Vi ser gärna att du har erfarenhet av app-utveckling och e-tjänster samt att arbeta agilt.

Du får gärna ha erfarenhet inom följande: krav, analys, kodning, design, användbarhet och interaktion. Meriterande är erfarenhet inom UX-design, kravfångst och databasmodellering samt även av:
  • MVC
  • Jira
  • REST
  • React
  • SCRUM-erfarenhet
Bakgrund:
Vi är intresserade av dig som gått någon av följande utbildningar: datateknik, datavetenskap, systemvetenskap eller arbetslivserfarenhet inom likvärdiga områden. Du är antingen nyexad eller har några års erfarenhet inom något av ovanstående områden.

Som anställd på Solarplexus erbjuds du god variation då det både finns möjlighet att jobba på resurskonsultuppdrag samt inhouse med egna produkter. Som person är du flexibel och lyhörd, både som konsult och som arbetskamrat. Du motiveras av problemlösning och trivs i en platt organisation där man jobbar nära ledningen och goda möjligheter till att påverka din vardag. De som jobbar på Solarplexus tar stort ansvar för sitt arbete och välkomnar de som motiveras av att ingå i en helhet, där varje anställd är en viktigt kugge!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com