StudentConsulting söker Personaladministratör

StudentConsulting söker Personaladministratör

Teamet i Sundsvall växer och vi behöver stärka vår organisation med en driven student som vill stötta oss internt. Brinner du för rekrytering, coachning och service? Sök då tjänsten som Personaladministratör hos oss på StudentConsulting.

Information om uppdraget:

På StudentConsulting är den ena dagen aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på kontoret i Sundsvall trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat.

StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och snabbt till beslut. Vi brinner för att matcha kompetens och personlighet till rätt arbetsplats och uppgift.

När vår verksamhet nu växer söker vi en student som vill arbeta internt och stötta våra kundansvariga och rekryterare.

I rollen som Personaladministratör i Sundsvall kommer du bl.a. att arbeta med:
  • Coacha och vägleda deltagare i Arbetsförmedlingens tjänst Stöd och Matchning
  • Leda workshops, aktiviteter och föreläsa för deltagare i Stöd och Matchning
  • Annonsutformning
  • Urvalshantering
  • Telefonintervju
  • Personlig intervju
  • Referenstagning
  • Schemaläggning
  • Rekryteringsaktiviteter
Tjänsten är på ca: 15h/vecka och arbetstiderna är förlagda på kontorstider vilket innebär att du är flexibel och kan planera arbete parallellt med studier. Du kommer jobba i ett nära samarbeta med både affärschef, kundansvariga och rekryterare. Tillträde enl. överenskommelse, vi ser gärna att du börjar under våren 2019.

Detta söker vi:

Vi söker dig som läser på Universitet eller Högskola inom personal/ekonomi/service eller liknande och har minst 1 år kvar av dina studier. Har du arbetslivserfarenhet inom personalarbete, service eller rekrytering ses detta som mycket meriterande, dock är det inget krav. Det absolut viktigaste är att du har rätt inställning och är nyfiken på det arbete vi erbjuder.

Vi tror att du som person har hög social kompetens och älskar att möta nya människor och skapa goda relationer över tid. Du är självgående och handlingskraftig med förmåga att prioritera det som i slutändan påverkar ditt resultat. Du drivs av att leverera mot uppsatta mål och deadlines.

I Teamet är du lagspelaren som har lätt för att samarbeta med personer i din omgivning. Du har en positiv inställning och är orädd för nya uppgifter och du är den som ser möjligheter i utmaningar.
Vi ser gärna att du som söker har B-körkort.

Vi ser långsiktigt på detta och det bör även du som söker göra. Goda möjligheter till sommarjobb finns.

Inkommande ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt person. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Administration, HR & Personal, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se