StudentConsulting söker Kundansvarig

StudentConsulting söker Kundansvarig

Är du en driven, framåt och kundfokuserad person? Har du tidigare erfarenhet av försäljning och brinner för mötet med människor? - Då kan det vara just dig vi söker.

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Som Kundansvarig hos oss drivs du av att jobba med ledarskap och affärer i centrum i en resultatinriktad och värdestyrd företagskultur.

På enheten Sundsvall/Härnösand är vi ett team av rekryterare, kundansvariga och jobbmatchare och våra kunder finns inom bl.a. IT, kundtjänst, ekonomi samt lager/logistik.
  • Daglig kund- och konsultkontakt och utveckling av pågående kundsamarbeten
  • Resultatansvar för dina bemannings- och rekryteringsuppdrag
  • Nyförsäljning och merförsäljning
  • Personalansvar för konsulterna på dina uppdrag
  • Uppföljning av prestationer, leveranser, medarbetarsamtal mm
  • Administrativa uppgifter rörande både kunder och konsulter
Du kommer själv planera och styra din tid och dina aktiviteter, varför det är en förutsättning att du klarar av och trivs med att jobba självständigt samt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi ser att du har välutvecklande färdigheter för att skapa goda relationer och därmed nöjda kunder och konsulter och att du känner dig trygg i en ledande roll. Du kommer att vara ansvarig för några av enhetens största kunder och arbetar med att driva och vidareutveckla dessa kundrelationer parallellt med att knyta nya kontakter och samarbeten.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare, med en inledande provanställning på 6 månader. Vårat affärsområde sträcker sig från Gävle till Härnösand och resor till dessa orter förekommer. Arbetstider är vardagar, kontorstider 8-17.

Detta söker vi:

Vi söker dig med avslutad akademisk utbildning och med 3-5 års arbetslivserfarenhet då det är en fördel att du kan relatera till olika typer av arbetsuppgifter, anställningsformer och branscher. Erfarenhet från bemanningsbranschen eller annat personalarbete är meriterande men inte ett krav. Om du också har tidigare erfarenhet av försäljning, nätverkande och att etablera kontakter med företag ses detta som starkt meriterande. Körkort B är ett krav.

För att trivas hos oss gillar du att arbeta i högt tempo med varierade arbetsuppgifter. Du har hög servicenivå och anser dig själv vara affärsmässig. Du trivs bäst när det händer mycket och gillar att sätta mål för dig själv och sedan försöka att överträffa dem. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, då vi strävar efter ett team där vi kompletterar varandra!

Tillträde enl. överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid, dock senast 2019-08. Vi arbetar löpande med urval och intervju så vänta inte med att söka om du tror detta är rätt utmaning för dig.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras mailledes av Affärsområdeschef Pontus Geijer - pontus.geijer@studentconsulting.com
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se