Student till extrajobb som Montör på Bravida

Student till extrajobb som Montör på Bravida

Vi söker nu en student som är teknisk intresserad som vill ha ett långsiktigt extrajobb vid sidan av sina studier. Har du tidigare erfarenhet av arbete som montör? Ta chansen till ett långsiktigt extrajobb!

Information om uppdraget:

Bravida ger fastigheter liv - dygnet runt, året om. Det gör vi med hjälp av tusentals medarbetare som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinklers, ventilation, kraft och säkerhet. Sådant som bara ska fungera.

Vi söker dig som vill vara en extraresurs hos Bravida och deras ventilationsavdelning. Idag arbetar 15 medarbetare inom detta område i Sundsvall och vid semestrar och annan frånvaro är tanken att du ska vara ett stöd till ordinarie personal. Goda möjligheter till arbete vid lov och sommar finns för dig som vill ha ett långsiktigt extrajobb.

Du kommer inledningsvis alltid åka ut tillsammans med ordinarie personal och vara dem behjälplig. På sikt och t.ex. under sommar kan du själv få ansvara för vissa arbeten.

Detta är ett konsultuppdrag och du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till Bravida. Arbetet sker på vardagar, dagtid.

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av praktiskt arbete. Tidigare arbetslivserfarenhet som montör inom någon bransch är meriterande. Du har B-körkort och det är meriterande men ej ett krav på tillgång till egen bil. Det viktigaste är att du har ett tekniskt intresse och är praktiskt lagd.

Behovet varierar och arbetet kommer både att planeras med framförhållning vid ledigheter och lov men du kommer också att hoppa in med kort varsel vid sjukfrånvaro och liknande. Vi tror därför att det är bra om du har en viss flexibilitet i din utbildning.

Låter detta intressant så tveka inte utan skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med dig och diskuterar vidare. Välkommen!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se