Student sökes för extrajobb på Brightmonds lager

Student sökes för extrajobb på Brightmonds lager

Vill du ha ett extrajobb på lager som är lätt att kombinera med dina studier? Är du en bra arbetskamrat som är noggrann och kvalitetsmedveten? Då är du perfekt som lagermedarbetare på Brightmonds lager i Sundsvall!

Information om uppdraget:

Brightmond jobbar med försäljning av lyxiga speglar med den senaste tekniken. Deras affärsidé är en produkt som är unik på marknaden och de står idag bakom sminkspegel.se samt makeupmirror.com.
Vi söker nu för deras räkning dig som studerar och söker ett extrajobb inom lager/logistik.

Makeup Mirror har sedan tidigare sin verksamt i Stockholm med lager i Småland, i och med deras flytt söker de nu en person som kan vara med att stärka upp deras team med placering i Sundsvall och start under november månad.

Arbetsuppgifterna som lagerarbetare är främst orderplock, packning samt hantering av returer. Andra uppgifter som förekommer är exempelvis kontroll av utgående kundorder, paketsortering, påfyllning av varor samt lagerrelaterade sysslor. Arbetet är på många sätt självständigt men trots det är samarbete med kollegorna mycket viktigt. Alla medarbetare förväntas att aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Tjänsten ställer krav på att du är tillgänglig för arbete ca 10-20 timmar/vecka under terminstid och arbetstider är förlagt till kontorstider. Tillsättning av tjänsten kommer att ske så snart vi hittat rätt kandidat men vi ser gärna att du är tillgänglig from april.

Vi önskar att du har minst 1 år kvar av dina studier då vi ser långsiktigt på detta uppdrag. Vi önskar att du ska kunna arbeta mycket under jul och perioder innan högtider då det är ökad efterfrågan hos vår kund.

Då detta är ett bemanningsuppdrag kommer du att vara anställd av StudentConsulting men arbeta på uppdrag hos Brightmond. Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting, eventuella frågor hänvisas därför till ansvarig rekryterare Ida Holmer ida.holmer@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Detta söker vi:
Det krävs att du:
  • Är Studerande eller har annan sysselsättning på minst 50%
  • Är minst 20 år
  • Kan kommunicera tydligt på svenska samt engelska i tal och skrift
  • Är ostraffad
Vidare är du serviceminded, lösningsfokuserad och kvalitet genomsyrar allt det arbete som du tar dig för.
Det är meriterande om du har erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare, du arbetar strukturerat och gillar ordning och reda.
Låter detta som en tjänst för dig? Urval sker löpande, så tveka inte att sök tjänsten redan idag!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se