Säljare till Com7

Säljare till Com7

Vi söker nu en driven och relationsskapande säljare till växande Com7 med placeringsort i Sundsvall.

Information om uppdraget:

Com7 AB harr moderna IT och kommunikationslösningar till både små och stora företag.
Inom telefoni erbjuder de bl.a. både mobila och fasta telefonitjänster, växellösningar och MDM (mobile device management) och inom IT så fokuserar Com7 på moderna och kostnadsoptimerade molntjänster, data / IT service och IT säkerhet m.m. samt även Copy/print lösningar. Självklart har de också utbildning och supportavtal för IT, Telefoni och kringutrustning, både för nya och gamla kunder.
Kontor finns i Göteborg, Stockholm samt Sundvall och kunderna finns i hela Sverige.

Com7 erbjuder ett roligt och utvecklande jobb, med en nyckelroll i bolagets satsning i Sundsvall. Som Account Manager kommer du arbeta heltid från måndag till fredag med grundlön samten rörlig del som baseras på din försäljning.
Du kommer att följas upp på både möten, försäljning och relation, vilket kräver att du kan lägga upp ditt arbete strategiskt för mer långsiktiga och hållbara kundrelationer.

Detta söker vi:

Vi söker dig som gärna har några års säljerfarenhet inom telekom eller IT. Du är en driven person med affärstänk och stort engagemang. Du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare och besitter kunskap att förklara och förstå kundernas framtida lösningar på ett enkelt sätt.

Som säljare på Com7 driver du din egen försäljningsprocess från prospektering, kundmöten, offerthantering och avslut till uppföljning av samarbeten. Du håller hög aktivitet och kontaktar kunder främst över telefon i ett första skede för att sedan träffa dem i sin "hemmamiljö" under kundmöten. Du kommer att arbeta i ett bolag med en aktiv, driven och positiv företagskultur. Du rapporterar till och får löpande support från din närmsta försäljningschef samtidigt som du även bollar tankar och idéer med dina kollegor i försäljningsteamet.

Rollen kräver ett flexibel och problemlösande arbetssätt. Att du har en positiv inställning och god samarbetsförmåga är A och O för att du ska lyckas i dina kundsamarbeten samt trivas i den ambitiösa och härliga arbetsgruppen. Som person är du social, är tekniskt kunnig och har ett stort nätverk inom samma segment.

Stämmer detta in på dig? Skicka in din ansökan idag, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansöknigsdag. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Ida Holmer 070-376 03 79.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se