Resultatorienterad jobbcoach sökes till teamet i Sundsvall!

Resultatorienterad jobbcoach sökes till teamet i Sundsvall!

Är du resultatorienterad, nöjd först när du lyckats nå dina mål? Är du även engagerad, ansvarstagande och har ett brinnande intresse för coachning? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning, rekrytering och jobbmatchning med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och snabbt till beslut. Vi brinner för att matcha kompetens och personlighet till rätt arbetsplats och uppgift.

På StudentConsulting är den ena dagen aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar smart tillsammans för att nå bästa möjliga resultat. Vi söker nu en till jobbcoach till vårt kontor i Sundsvall.

Som jobbcoach på StudentConsulting arbetar du med att coacha och vägleda människor i arbetslöshet mot deras mål. Deltagarens mål kan antingen vara att få ett jobb eller påbörja en utbildning. Tillsammans med din deltagare sätter ni upp en plan för hur personen så snabbt som möjligt ska kunna nå sina mål och därmed komma ur arbetslöshet. Genom veckovisa individuella samtal, gruppaktiviteter som t ex föreläsningar och workshops samt individuella uppgifter du tilldelar deltagarna, arbetar ni tillsammans för att nå långsiktigt resultat.

I den här rollen är det viktigt att du har lätt för att möta människor som står inför olika former av utmaningar. Du kan exempelvis möta personer som varit arbetslösa under en lång period, personer med språksvårigheter, personer som blivit arbetslös sent i livet eller personer med psykosociala svårigheter. I tjänsten ingår även administrativa inslag i form av olika rapporteringar internt och mot Arbetsförmedlingen.

För rätt person kan det även finnas möjlighet att stötta i rekryteringsprocesser. Exempelvis i arbetsuppgifter som annonsutformning, urval, referenser, intervjuer med mera.

Arbetstiden förläggs måndag-fredag, mellan kl 08.00-17.00. Vi tillämpar förtroendearbetstid. Tjänsten är först och främst en visstid till och med sista september, med möjlighet till förlängning.

Du kommer i rollen arbeta i ett team nära kundansvariga, säljare, rekryterare, andra jobbcoacher och enhetens affärschef. Tjänsten är på heltid och preliminär start för tjänsten i slutet av april eller början av maj.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten finns tydliga krav. Du ska ha antingen ha:
  • Minst 120 genomförda högskolepoäng inom relevant ämne (t ex ledarskap/organisation, HR/rekrytering, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, beteendevetenskap, sociologi) SAMT minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom vilket yrkesområde som helst.
  • Eller, minst ett års eftergymnasial utbildning på heltid SAMT minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något av de områden som nämnts ovan.
Utöver någon av ovan krav har du en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Fler språkkunskaper är väldigt meriterande!

Erfarenhet av coachning eller rekrytering kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men är inget krav. Som person är du resultatorienterad, självgående och handlingskraftig. Vidare är du lyhörd, har lätt för att skapa förtroende samt är professionell i ditt bemötande. Då du i tjänsten även kommer arbeta med att bygga ett nätverk med andra arbetsgivare behöver du även trivas i en nätverkande roll.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt person. Söker gör du via vår hemsida www.studentconsulting.se
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com