Rekrytering av CNC-operatörer

Rekrytering av CNC-operatörer

Vi söker nu maskinoperatörer för kommande uppdrag hos kunder inom tillverkande industriföretag. Har du erfarenhet av CNC-styrd fräs och/eller svarv? Är du dessutom noggrann, kvalitetsmedveten och en lagspelare? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting rekryterar till våra kunder just nu CNC-operatörer, med placering i Sundsvall.

För dessa tjänster krävs det att du har ett tekniskt intresse samt erfarenhet av industriarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap inom CNC. Det är även meriterande om du har erfarenhet av bockning, pressning och svetsning alternativt annat arbete från metallindustrin. Viktigt är att du har en förmåga att se helheten från ritning, till färdig produkt.

Arbetet innebär god variation och krav på att du trivs i en roll där du får ta eget initiativ och utföra jobbet från start till kontroll av färdig produkt.

Denna tjänst är en rekrytering direkt till kund. Arbetstider är vardagar dagtid eller skiftgång.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har:
  • Erfarenhet från CNC-styrd fräs och/eller svarv.
  • Erfarenhet av ritningsläsning och programmering av maskin
Som person är du:
  • Noggrann
  • Självgående
  • Initiativtagande
Tillsättning sker efter överenskommelse men urvalet sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com