Projektingenjör till NCC

Projektingenjör till NCC

Vi söker nu för kunds räkning en junior projektingenjör med start omgående. Har du en byggteknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet inom bygg- och anläggningsbranschen så har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar deras 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. De utmanar sig själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar de kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom industriverksamhet erbjuder de produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vår kund värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.
NCC ska spegla deras kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. De strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.
Som Projektingenjör stöttar du främst platschefer men även övriga i projektorganisationen. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och är behjälplig vid produktionsförberedelse såsom att upprätta planeringsunderlag, arbetsberedningar samt metodbeskrivningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. Du arbetar även mycket med ekonomi och kostnadsuppföljning.

I rollen kan du också komma att vara behjälplig i arbetsmiljöarbetet genom att delta i till exempel skyddsronder eller samordningsmöten och se till att delprojektet utförs på ett arbetsmiljöriktigt sätt. Du kommer att vara en del av ett team där de utmanar sig själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas. Tjänsten är på heltid med start omgående. Uppdraget är på heltid, med start omgående och inleds med en provanställning på 6 månader. Tjänsten innebär att du anställs av StudentConsulting och arbetar på NCC som uthyrd konsult. Arbetstiderna är vardagar, kontorstider. För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Ida Holmer ida.holmer@studentconsulting.se

Detta söker vi:

För att vara framgångsrik i denna roll har du en byggteknisk utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom bygg- och anläggningsbranschen. Har du erfarenhet av tidsplanering, produktionskalkyler, kostnadsuppföljning och/eller entreprenadjuridik ses detta som meriterande.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Arbeta med prognoser, kalkyler, kostnadsstyrning och ekonomiuppföljning.
  • Följa upp tidplaner och framdrift i olika projekt.
  • Hjälpa till med dokumentation kring kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
  • Ta fram underlag för att stötta projekt i frågor rörande kontraktsfrågor och entreprenadjuridik.
Du trivs i en omväxlande och bred roll där du får ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete, är noggrann, har god problemlösningsförmåga och ett sinne för affärer. Du gillar att arbeta både självständigt och i team. För att lyckas är det viktigt att du är serviceinriktad och har förmåga att skapa och etablera goda relationer samt en god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är engagerad och trivs med ett resultatorienterat arbete. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang samt drivkraft. Ett krav är att du kan kommunicera på såväl svenska som engelska.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com