Medlemsrekryterare till Wecall i Sundsvall

Medlemsrekryterare till Wecall i Sundsvall

Är du en stjärna när det kommer till kundbemötande? Vi söker nu en medlemsrekryterare som vill jobba med kundbemötande och försäljning på Wecall i Sundsvall.

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker dig som vill arbeta som medlemsrekryterare med kundbemötande och försäljning via telefon på Wecall i centrala Sundsvall. Om du vill ta din försäljning till nästa nivå, eller ta steget att arbeta med kundservice på heltid så är detta rätt uppdrag för dig!

Wecall är ett av Sveriges ledande callcenterbolag med ca 25 anställda. Företaget grundades 2004 av Niklas Thorén i Sundsvall. Idag finns de i Umeå, Östersund och Stockholm med kunder i Norden och delar av Europa. Vi levererar telefontjänster på svenska, finska, norska, spanska och engelska.

Arbetsplatsen hos Wecall är familjär, modern och välkomnande. Vår kund erbjuder en väl utformad introduktion till dig som nyanställd och kontinuerlig uppföljning av ditt arbete för att du ska ha de bästa förutsättningarna för att lyckas. Medarbetarna arbetar i team, där man tillsammans jobbar för att nå teamets såväl som sina egna mål.

Tjänsten är på heltid med en inledande provanställning om sex månader och uppdraget startar under våren 2019 eller när vi har hittat rätt person för uppdraget. Arbetstiderna är vardagar 8:00-16:30.
Du blir anställd av oss på StudentConsulting och jobbar som uthyrd konsult till vår kund. För rätt person finns mycket goda möjligheter att på sikt bli övertagen och anställd direkt hos kund.

Du har en timlön enl. kollektivavtal och en fast inkomst varje månad. Utöver detta finns en rörlig del i form av säljprovision och bonus. Wecall tillämpar inget tak på sin provision utan är du en högpresterare kan du tjäna riktigt bra. Vi tillämpar kollektivavtal från Unionen.

Detta söker vi:

Krav för att vara aktuell för tjänsten är att du kommunicerar obehindrat på svenska samt engelska i såväl tal som skrift samt har några års arbetslivserfarenhet. Du har en förståelse för fackförbundens roll på arbetsmarknaden och har grundläggande förståelse för vad ett fackförbund kan erbjuda sina medlemmar.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och försäljning, är van att ha telefonen som arbetsverktyg och besitter ytterligare språkkunskaper.

Som person värdesätter du att ingå i ett team, där man stöttar varandra. Du är resultatorienterad och är bra på att prioritera trots tidvis högt tempo. Prestigelöshet och viljan att utvecklas så väl själv som tillsammans med övriga kollegor, samt en bra känsla för detaljer beskriver dig som person. Vidare så är du som söker serviceinriktad, stresstålig och en lagspelare med hög arbetsmoral.

Låter detta intressant för dig? Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting, eventuella frågor hänvisas därför till ansvarig rekryterare Ida Holmer på ida.holmer@studentconsulting.com eller på 070-376 03 79.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com