Medarbetare till Sundsvalls Mekaniska Verkstad

Medarbetare till Sundsvalls Mekaniska Verkstad

Är du duktig med skärmaskinen och att rita i AutoCAD? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Sundsvalls Mekaniska Verkstad AB är ett renodlat legoföretag med inriktning på kompletta leveranser av maskiner, kringutrustningar och komponenter till stål-, process-, massa- och verkstadsindustrin. De driver båda små och stora projekt och är en komplett leverantör vars ledord är kvalitet och service.

Nu utökar de verksamheten och söker därmed en medarbetare till sin verkstad. Arbetsuppgifterna innebär att ta fram ritningar i AutoCAD samt arbeta med att köra skärmaskin. Arbetstiderna är förlagda vardagar kl.07-16 med möjlighet till flex.

Du blir anställd som konsult och uthyrd till vår kund där planen är att tjänsten övergår i en anställning direkt hos kund. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rät kandidat. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Detta söker vi:

Den här rollen passar dig som har erfarenhet från yrkesområdet och ser det som en självklarhet att arbeta utifrån kundens ledord kvalitet och service. Du strävar alltid efter bästa möjliga resultat och är noggrann och engagerad i ditt arbete. Du är van användare av programmet AutoCAD och har erfarenhet av att arbeta med skärmaskin.

Krav:
Kunskaper i CAD
Erfarenhet av arbete med skärmaskin
Ritningskunskap
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com